Scrapmässa

Ja då har man klarat av ytterligare en scrapmässa. Denna gång var den i Helsingborg. Blev lite smått och gott som inhandlades.
67200-279
67200-281


Under kvällen har jag monterat stämplar och stansat 100  "hängare" till julgranskulan, som ska iväg i en swap vartefter. Hade ränat med att hinna mera framför tv´n men så blev det inte.

Dessa två kort gjorde jag till två av mina listvänner som vann första pris i ett par tävlingar vi hade under onlne veckan på Creativepaper-listan.

67200-280
67200-281

Höst + pyssel

Ja då är nog hösten här för att stanna tror jag. Idag har det regnat mest hela tiden. Slutade inte förren sent på em. 9,8 graders skillnad i värme mellan idag och igår, då termometern var uppe i 25,2 grader.

Kvällen har dottern och jag ägnat åt att fixa en adress-swapp jag hållit i. Många bidrag blev det som skulle byta ägare. Till sist fick vi ordning på det ;-)

67200-277


mer pysslande

Idag har jag fortsatt med att göra grejer i cybercropen.
En färgtävling och en monokromatisk tävling har det blivit.
67200-276
Här skulle man bara använda orange, lila, gul och rosa. Ser tt den rosafärgen inte blev riktigt bra här.
67200-275
Mitt monokromatiska bidrag, bara grönt

Sedan har jag gjort 3 kort till vinnarna på Creativepaper :-) Fast de får vänta någon dag till på sina vinster.
Har fått iväg ett antal auktionsvinster, några swappar  och en RR. Hoppas nu posten gör sitt jobb.

Här kommer bilder på  gårdagens alster också.
67200-274
Skisstävling
67200-273
Kortskisstävling

Det är inte klokt med vädret här. Idag har vi haft 24,6 grader som mest. Men hallåå, det är höst nu. Fast som vi handskas med vår miljö är det ju inte konstigt att den får fnatt. Vi kommer väl bara att ha två årstider här om ett par år, sommar och vinter.


Handlat och pysslat

Idag var sista gången som det var Bondens marknad denna säsong. I höst har jag tyvärr inte varit där alla gånger, en gång hade vi scrapträff och en gång var jag sjuk. Älskar att gå omkring och smaka på allt gott som finns.
67200-268

Mycke grönsaker blir det67200-269
Ett v'äldigt gott fruktbröd med nässlor köpte jag med. TUnnbröd, getost och chips blev det med. Hos Gårdschips är jag stamkund ;-) Köper alltid 6 påsar på en gång. Det har lönat sig då jag får dem till ett bra pris också ;-)
När jag varit hemma och lämpat av allt åkte jag in en sväng till stan. Passade på att klippa mej. Killen som klippte riktigt njöt av att klippa fram mina lockar :-)
67200-270 Det är inte så lätt att ta kort på sig själv. Får se om dottern kan ta ett bättre kort i morgon.
Handlade även 2 par byxor, 25 % rabatt på KappAhl och en tröja. Ett besök på Brunsons blev det också. Några mönstrade fina papper och lite röd och lila  bazzil blev det där. + en vit penna. Skulle ha haft brun bazzil till en qk-swap men de var slut. Tur grejerna inte ska vara innen än.

När jag kom hem kastade jag mig in i Scrappiz cybercrop. många tävlingar och utmaningar fanns det. Har gjort en LO och ett kort, båda efter skisser. Kortet blev himla fint om jag får säga det själv ;-) Ska ladda upp dom i morgon. Har även förberätt en monokromatisk LO, men jag får vänta tills i morgon med att fortsätta då jag ser om färgerna stämde ihop.

Så länge får ni titta på två st ATC jag gjorde till vår onlinevecka på Creativepaper.
67200-27167200-272


Och mitt C-kort till Kortmakeriet
67200-267

Förresten så vann jag vår omröstning i atc-collage med mitt vargkort. här nedanför :-)

Val och pyssel

Så är det då valdag. Har stått och delat ut valsedlar i flera omgångar idag. Det är kul och de flesta är trevliga. Hade dock en karl som skrek "far åt helvete" åt oss och "försvinn" när vi riktade blicken mot honom :-( Han var då inte för en demokrati i alla fall. Har varit många som varit i vår vallokal i år. Ska bli spännande att se hur det går. Själv tror jag inte det blir definitivt klart förren förtidsrösterna är räknade. Vi får väl se om jag har rätt.

Har också en online vecka på Creativepaperlistan. Massa roliga tävlingar och utmaningar finns det. Gjorde 2 st LOs och 2 ATS igår, + ett julkort utanför tävlan. Har en LO till på G och idéer till ett par tävlingar till.
67200-266
Mosaik LO
67200-265
LO- skiss
67200-264
Julkort
67200-263
Collage ATC
67200-262
Baby bom ATC

Salsa

1, 2, 3 o 4 Nu har jag varit och dansat salsa. Vi ska ha det som friskvård på skolan för de som vill. Kan ju nästan inte låta bli då jag har  lokalen nästan utanför dörren.
Himla roligt var det i alla fall. I nästan 2 timmar höll vi på och det gick åt en del vatten
Fast hon gick fram så fort. När stegen nästan satt var det dags för nya, men roligt hade vi. Ska bli 10 ggr till att börja med.
 Känns bak i ryggen kan jag tala om.  Vi har fått skaka på allt utom på huvudet. Stackars magen har fart som en jojo åt alla håll och kanter ;-) Så det var nog en syn för grannarna. Får se om man tar sig ur sängen i morgon, annars får jag väl sparka på sambon som får hjälpa mej upp.

Idag var jag på Länsrätten,  var inte så många mål så vi var hemma strax innan kl16. Såg 051 på sjukhusparkeringen. 052 visste jag var den stod så där körde jag förbi på  vägen hem.

Har lagt ut lite auktioner på
Tradera igen. Denna gång en massa Diddlpapper

På något konstigt vis har jag blivit medlem i en dvd-filmklubb. Den första skivan handlade pm våra planeter så den behöll jag. Nästa paket skulle kosta 199 kr , så jag skickade tillbaka skivan och sa upp mitt medlemskap i början av juli. Fick snabbt en bekräftelse på att jag gått ur.  För 1,5 sedan fick jag en räkning på skivan jag skickat tillbaka. Ringde upp dem idag och sa som det var. Jo det såg ju tjejen på datorn så jag kunde bara riva räkningen för det hade blivit fel. Och det upptäcker de först när jag ringer eller????? Tycker det luktar går det så går det om det hela. Undrar hur många som snällt betalar fast de inte borde? Nej sådana klubbar gillar jag inte :-(

2 LOs

Idag har jag gjort dessa 2 LOs
67200-260

67200-261

Sedan har jag även gjort ett kort på temat C, men det visar jag inte här än. Fast jag blev väldigt nöjd med kortet i alla fall.

Annars har jag som vanligt tvättat, det är ju söndag. Har även betalat en del räkningar så nu tror jag inte det ligger någon glömd någonstans ;-)
Var en sväng till jobbet och fixade ordning till lektionen jag ska ha i morgon bitti. Min planeringstid förra veckan försvann ju när jag var sjuk. Tog mej även tid att lägga upp lite nya bilder på skolans hemsida. Så huxflux så har man jobbat en timme. Ska försöka vara noga med att plocka ut all tid jag jobbar samma vecka eller kommande vecka.

pyssel

Var skönt att vara hemma igår med. Hade kanske kunnat jobba om jag börjat runt middan någon gång. Tar ett tag att komma igång när man är sjuk. Men jag misstänker att jag hade varit ganska slut om jag skulle jobbat så det var nog tur jag var hemma i alla fall. Idag känns halsen mycket bättre och jag hostar inte alls lika mycket  längre :-)

Igår orkade jag i alla fall att pyssla. Satt och lekte lite med mina mer svårare stämplar
67200-253
67200-254
Bladen kommer från senaste hÄnglapaketet. Försökte mej på lite maskering här.
Målade sedan löven med stämpelfärg.

67200-255
Gjorde ett kort av ett färdigmålat stämpelmotiv.
67200-256
67200-259
2 st LOs blev det också gjort.

Gör ordning en LO med foton, papper och skiss. Sedan sitter jag och monterar ihop det hela framför tv´n. Har börjat göra på det viset och det går mycket fortare då tror jag. Plockar med pappren medans det är ljust ute och lägger ihop de hopplockade kitten.

Gjorde så med en LO idag också, så där ska jag bara skriva dit lite text i morgon. Ett kit till ligger klart, ska bara hitta en bra skiss också.

Idag var dottern och jag en sväng på stan. Skulle igentligen titta på en höst jacka åt henne, men det gjorde vi inte alls. Får gå in till stan nästa helg med.
Hon ska vara med i en fototävling, hämtade ut en engångskamera idag som ska lämnas in på måndag till framkallning. Så vi letade lite motiv till de givna ämnena.
67200-258
Det här kortet tog jag på vår vandring istan. Fint tycker jag.

Köpte mej ett block med lite tjockare papper till mina stämpelmotiv. Så ikväll satt jag och stämplade upp en massa Penny Black motiv och julmotiv till lite olika swappar jag ska vara med i.

Ja det var väl vad jag hunnit med idag, föutom att jag lagat mat också och handlat mat.

Jo jag plockade ihop mina bidrag till en finsk-svensk atcswap som ska skickas iväg i morgon. Den här gången ska vi alltså byta med folk i Finland.
Tror nog inte de läser min blogg så här kommer en bild på de jag skickar iväg.
67200-259


Fortfarande sjuk

Jaha, då var även dottern hemma i dag. Även hon har ont i halsen. Själv känner jag mej lite bättre. Har nästan inte sovit något under dagen. Men suttit och hängt framför dvd har vi gjort.
Har även monterat några stämplar och fått iväg ett par brev. Skönt att komma ut en sväng även om man blev genomsvett av promenaden.
Har tagit lärdom av alla mina listvänner, man ska tänka på sig själv i första hand, så därför stannar jag hemma i morgon också. Skulle ha börjat redan 6.30 och idag tog det ju ett par timmar innan jag kände mej något så när.

Fick lite rolig post idag, ett bidrag till adress-swappen och några stämplar från Magnolia. Så länge man bara beställer stämplar verkar det gå bra ;-)
67200-252

sjuk :-(

Blä, nu har hösten kommit och med den sjukdommarna. I förrgår gick jag och la mej tidigt för jag var lite allmänt slö. Tänkte läsa lite, efter 30 min låg jag där hostig och snuvig bara huxflux.
Gårdagen gick hyfsat, var på väg att gå hem på em men så blev det inte. Kämpade med föräldramöte på sonens nya skola, trevligt.
 De hade gjort ett bildspel med alla eleverna där vi vuxna fick presentera oss när rätt barn kom fram. Ska nog bli bra på Da Vinci, som är en lite egen del på en gymnasieskola med egen rektor och 7-8 lärare. Mycket projketarbeten där man väver in många olika ämnen istället för att bara sitta och traggla med ett ämne i taget. Precis som man vill att det ska vara i skolan alltså.
När vi kom hem gick jag direkt isäng. Sedan sov jag till kl 7 när jag ringde och sjukanmälde mej. Ja sov och sov. Varvat med hostande, snytande, drickande och kissande. Fortsatte att sova och har sedan bara legat framför tv´n eller i sängen resten av dagen.
När man inte ens slår på datorn förren kl 14 är jag sjuk , och det var för att avboka ett möte i morgon.
Ingen pyssellust har jag heller, orkar inte ens :-(

Nu ska vi strax äta mat som snälla Findus gjort, fiskgratäng av något slag. Sedan blir det soffan igen.

host host


söndag igen

Idag har jag pysslat lite. Har gjort några kort med mina nya stämplar från Penny Black
Har även provat att måla med Distress refillerna, det var helt okej tycker jag. Men de små twinklings färgerna vet jag inte om jag gillade. Tycker inte alls att det glittrar om dom :-(
67200-249
Har använt twinklings på paketet och månen. Det randiga pappret köpte jag också igår.
67200-250
Ett litet stilrenare julkort
67200-251
Ny blomstämpel som jag kanske lär mej använda.

67200-247
Dessa Penny Black stäämplar köpte jag.
67200-248
Alla mina småsaker. Men jag kom på att jag  glömde lägga dit de omonterade stämplarna.


Mässdags

Ja då var man hemma igen från Göteborg. Efter att ha vaknat med pir i magen for jag iväg. Men det pirriga försvann i samma stund som jag såg mina vänner :-)
Himla kul att äntligen få träffa Netha som jag känt i många år nu via ett antal gemensamma listor. Träffade flera andra listtjejer också för första gången, men jag hoppas det inte var den sista.
Så det bev mycket babbel och shopping. Men nästan det första jag gjorde när jag slog på datatorn igen var att göra två nya beställningar :-) Rub on alfabet från Handstämplat, hon  hade inte fått dem med sig och hennes karl hade redan åkt när hon skulle fixa dit dom :-( Men hon lovade att skicka dom på måndag. Sedan beställde jag 3 stämplar från Magnolia, ett staket, en text och ett bi
Tycker själv jag gjorde ett fynd hos Atelje Lektyg och Hantverk. 2 album med 20 extra plastfickor för 300 kr. Sådant gillar jag.
Som vanligt blev det inget onödigt inköpt. Köpte twinklings och distress ink flaskor, måntro jag kommer att kunna måla med dom.  Lite stämplar, brads, peeloff och chipboard bokstäver.
Avslutade besök med att gå ut och äta. Mycket god mat var det.
Så nu har jag ont i fötterna men är glad och nöjd ändå.
Ser fram mot nästa möte med mina listvänner

67200-246
2 atc med cherry pie stämpel på. Den gröna fick min goa listvän när hon nu äntligen öppnat sin webbutik
Dreamcatched