Valborg

Ja då är det dags för lite ledigt igen. Har jobbat idag men det har varit lugnt. Tog med ungarna till biblioteket på em så gick dagen lite fortare.
Idag kom dessa små kort fram till sina mottagare.
image509image510

Det är Valborgsafton idag men det firar vi inte något alls. Jo vi åt lite god renskavsgryta med trattkantareller. Synd bara att det inte fanns något vin hemma. Det är ju hocky på tv´n och ingen verkar speciellt intresserad av att titta på någon majbrasa. Själv klarar jag mej också. Kan ju sitta här och svara på en massa mail istället.

Fick veta att mitt kokort från igår blev uppskattat. Kul.

Flitig

Flitig har jag varit idag. Har fått iväg en himla massa post till div personer. Bla dessa ATC som ska vidare till Tyskland.
image505

Har även gjort 3 st kort. 2 st kommer här.
image508

Ett stilrent kort till min kollega som miste sin flicka nyligen.
image507
Ett somrigt kort till ungarnas kusin som fyller 21 år i morgon.

Hade räknat med att hinna deklarera också, men så blev inte fallet. Det är ju så tråkigt att jag drar ut på det så här. Det finns ju så mycket annat man bara mååååste göra istället ;-)

Händer i Halmstad

Hittade äntligen en liten rondellhund. Brukar missa dom annars.
image498


I går var jag inne på Stora Torg med mina skolbarn. Vi firade Halmstad 700 år genom att sjunga ett antal låtar med anknytning till Halmstad, antigen via texten eller låtskrivarna. Det var ca 1500 barn som samlades på torget samtidgt. image504
Jublet steg när även Busshunter äntrade scenen. Även Milla från Millas Mirakel medverkade. är vi skulle ge oss hemåt samlades vi bakom scenen och där fanns även artiserna. Så det blev att vänta tills alla elevrna fick sina autografer.
image503

Idag hade flera av våra konstverk blivit dekorerade med blommor. Det var en tävling under dagen där man fick rösta på sin favorit.
image499

image500
image501
image502

Lite nytt

Här kommer lite nytt jag gjort och skickat iväg
image491

image492
image493
image494

Förra lördagen hade vi scrappträff här. 19 st tjejer som fnittrade sig igenom dagen. Förutom att serva de andra gjorde jag 1 kort, 3 adresskort, 1 enkel LO och1 dubbel. Fast LOsarna hdae jag förberätt hemma.
image495
image496
image497


Till minne

image490

I går fick vi det sorgliga beskedet på jobbet att en kollega förlorat sin lilla dotter. Blott 1 år gammal.
Mina tankar har varit hos deras familj sedan dess. Detta ofattbara som bara inte får hända.


Har adopterade detta ljus hos
http://www.inbeportal.com/design/index.htm till hennes minne.

Slut på lovet

Ja för mej gör det igen skillnad för jag har jobbat hela veckan. Fast vi har haft det lugnare på fritids med inte så många barn. I onsdags åkte vi ut till Tylösand och grillade. Sedan gick vi längst Prins Bertils stig hemåt. Kom till Stenhuggeriet innan vi tog bussen. Ca 5 km gick vi nog. Såg flera vårtecken längs vår promenad.
image485
image486
Härligt!
Det blåste lite och havet stänkte upp vågor. Tycker det är så fasinerande, skulle kunna stå hur läne som helst och bara titta på när vågorna krossas mot stenarna.
image487

Mitt födelsedagfirande har fortsatt hela veckan med en massa fina kort och presenter som dykt in. Bla fick jag denna fina hemgjorda anteckningsbok av min nätvän Cina.
image488
Visst är den vacker!
Har pysslat en del också. Har gjort 4 kort och 2 st LOs. Korten får ni inte se än ;-)
image489

Nu har ju sommaren så sagteliga börjat komma. Satt ute på gården en stund i dag och läste.Äntligen några LOs

Idag har jag gjort både en dubell och en enkel LO. Kul att komma igång lite igen.
image482
image483

Här kommer också gårdagens LO
image484

Har också hunnit med att hälsa på min kollega och hennes nyfödda lilla tjej. Var ett så lugnt och tyst barn. Tänk när man hade det så lugnt. Överlämnade även ett startset till ett bebisalbum. Så nu får jag förhoppningsvis in en tll i scrappträsket ;-)

GLAD PÅSK

Jaha, då har vi hunnit fram till påskdagen redan.
I veckan som gick var jag på läger med en åk 4:a.  Cyklade ut till Gården Ön, ca 1,2 mil. Gick hur bra som helst. Såg bil 073 påvägen dit. Där ute fick vi bla pröva på bågskytte. Det är min pil som nästan är i mitten :-)
image474

 När vi  kom hem i torsdags var jag ganska trött. Det tar på krafterna att sova borta.
Långfredagen var vi hemma med en kompis på besök. Kul
På påskafton var jag på stan med dottern och inhandlade en nya vårjacka till henne. Eftersom jag fyllde år då hade jag sparat posten som kommit i fredags, så det vart lite kul öppning. Fick även Eldkvarns nya skiva av mina barn.
Försökte att ungarna var för stora för påskägg men det höll de absolut inte med, så de fick leta efter sina påskägg precis som vanligt.
image475
 På kvällen var vi hos svärisarna och åt mat.
Idag har jag pysslat. Gjort 3 kort och en LO. På kvällen åt vi påskmat med massa av ägg. Mums.
image476


Avsluta med lite grejer jag inte kunnat visat tidigare
image477
ATC- Påskmingel på Scraproom
image478
Ett kort till min systerdotter som fyller år samma dag som mej. Tyvärr har posten inte skött sig och delat ut detta i torsdags. Hoppas det kommer fram på tisdag.
image479

Kort till en nätvän som fyllde år i veckan som gått
image480image481
Gjorde påskkort med ungarna på fritids. Hade med dessa två kort som inspiration. Kycklingkortet är lila och inte alls rosa som scannern visade.


Skapat lite

Idag har jag fått ihop 2 st påskkort och 2 st påskatc.
image471

image472
Efter skiss på Scrappiz

ATCerna ska till en swap så dom får ni se senare i veckan.

Idag har dottern och jag varit på Isshow. Varje år är det en stor show med Halmstads Konståkningsklubb där hennes kompis går. Det är minnsan inte lätt att fota i mörker med en massa rörliga personer :-(
Lättare var det att fota denna tulpan när jag kom hem. Visst är den vacker!
image473