30 juni - fler studentbilder
29 juni - Layouter

Har hållit på att scrappa Rasmus studentbilder, här är en del av dem28 juni - julkort

Här kommer en hög julkort jag har gjort under veckorna som gått, ligger lite efter tyvärr


vecka 9


vecka 10


vecka 11


vecka 12


vecka 13


vecka 14


vecka 15


vecka 16
27 juni - lite kort


Beställningskort


Till mamma


Till min svåger


Beställningskort
Beställningskort


Till pappa


26 juni

Midsommarhelg. Skönt att ha några dagar ledigt igen.

Midsommarafton var vi ute i Särdal för sista året innan det ska säljas, troligen i höst. Barnen var iväg på olika håll så det var bara vuxna ute detta år. Kändes därför inte så meningsfullt at gå upp till dansen, när man dessutom har en sambo som absolut inte vill dansa. Har även ont i min högra höft och därför lite svårt med att sitta på marken.
Tog en promenad till havet istället. Det blåste ganska mycket så vi var tvungna att sitta inne och äta tyvärr.

7 sorters sill, potatis och jansson serverade vi i år. Några nubbar hans också med. Strax efter 22 tog sambon och jag bussen hem igen för att ha lite koll på ungarna när de kom hem.


Midsommardagen gjorde jag i princip ingenting föruto att jag pratade med syrran ett tag.

Idag har vi vinkat av dottern som ska upp till Borlänge på festival. En glad tjej var det som åkte iväg med bussen mot Laholm och sina kompisar. De är visst 11 st som åker upp tillsammans.
Igår provade hon att sätta upp tältet de ska sova i och det gick helt okej.

Har scrappat lite idag. Bra när man har en massa färdiga kit att fixa till, även om de visst är sedan 2009. Jaja man lär väl aldrig hinna scrappa alla kort man har tänkt sig.

Nu är det bara två veckor kvar till min semester börjar. Blir några konserter, Tall ship races och ett Norrköpingsbesök denna sommar.


14 juni - nyklippt

Idag har jag varit och klippt mig och gjort slingor. Var så skönt i torken att jag tog tillfället i akt och blundade. På 15 min hinner man ta sig en snabbslummer :-)


Före


Efter


Efter


12 juni

Ja då har det varit studenten här i stan. Tyvärr jobbade jag länge i fredags så jag fick inte se en ända student. Men några kort har jag i alla fall gjort. Vi klarade oss utan regn under dagen. Kul för alla firare. Nu hoppas vi på lika bra väder nästa år då det är Saras tur att ta studenten.


beställningskort


beställningskort


till Rasmus kompis


till Rasmus kompis6 juni

Nu är nästan helgen slut. Har haftt det så skönt. Var ledig klämfredagen så det blev långledigt. Har scrappat en del, fixat balkongen, varit på stan och köpt växter och ätit glass med dottern.
I lördags fick jag min 50årspresent av min kompis. En utflykt i norra halland där hon har sina rötter tillbaka i tiden.
Har hunnit slappa och läsa en del på balkongen.
Idag var sonen och jag på bio, Hur många lingon finns det i skogen, det var en del av min födelsedagspresent från honom. Lunchen tar vi en annan gång. Han även med en glass innan bion
Väldigt öde på gator och torg var det idag


mums


hoho, bara Rasmus här