30 sept

Jo jag finns även om jag inte skrivit här på ett tag. Det är mycket nu, dessutom är jag fortfarande lite trött efter min sjukskrivning.
Har börjat på kören igen och det är kul.

I morgon far jag mot Karlstad och scrappmässa. Ska också bli kul.

Den 16:e okt ska vi ha Scrapploppis här i stan. 10 glada tjejer som rensat bland sina saker hemma.
Öppet mellan 12,30-17
Föreningslokalen Smedjegatan 15, Halmstad (Ligger precis bredvid parkeringen vid Nyhemstorg. Ett stort trähus som ligger på andra sidan cykel/bussgatan sett från parkeringen. )

Har gjort några julkort men har inte fotat dem ännu

Valet har vi också klarat av. Nu återstår bara att se vilken majoritet det ska bli här i stan. Förhandlingar el diskussioner pågår

12 sept - på bättringsvägen

Jo visst börjar jag bli bättre. Sover bättre och hostar mindre, dock är jag trött Så vi får väl se hur jag kommer att vara efter jobbet imorgon. Har orkat pyssla lite den här veckan. Blivit några LOs och årets första julkort.
Igår hade vi Kulturnatt här, tänkte först inte gå eftersom jag kände mig lite risig och vädret inte var så kul. Men jag åkte in ändå och var sedan inte hemma förren stra innan 1, så idag har jag varit lite seg.


Bloggcandy

Vem vill missa denna trevliga bloggcandy, inte jag i alla fall.


1 sept - host

Grattis Hanna på födelsedagen :-)

Ja jag trodde ju att jag skulle klara av att jobba, men efter förra veckan insåg jag att jag inte alls var frisk än. Några timmar mitt på dagen var helt okej, men när kvällarna kom var jag helt slut. Så i söndags bestämde jag mej för att bli hemma ett par dagar till. Igår var jag till vårdcentralen igen och fick faktiskt träffa samma läkare. Denna gången kostade det nästan 800 kr. Är någon efterdyning av min förra period sa han och skrev ut två olika inhalatorer som jag ska ta morgon och kväll. Men det skönaste var att han sjukskrev mej både denna och nästa vecka. Så nu behöver jag inte ta ställning dag för dag hur jag ska göra utan har fått en ordentlig tid för rehabilitering.
Värst är det på morgon och kväll. Man hostar så man tror att alla inälvor ska komma upp. Och denna trötthet. Har inte ens orkat pyssla något utan sitter framför tv´n och halvsover, ligger och läser, sover eller hänger lite vid datorn, (men inte ens det har jag orkat så mycket)

Nu måste jag vila och bli bra, sedan är det val, scrappträff, scrappmässa osv

Håll tillgodo med några gamla allster