Länge sedan nu

Har varit alltför trött och haft alltför mycket att göra senaste tiden så därför har det inte blivit något skrivet på ett tag. Men nu ska jag råda bot på det.


Har köpt en ny mobil. Rent inpulsköp. Dagen innan tappade jag den gamla i golvet och fönster gick sönder. Skulle igentligen inte ut på stan men så blev dte ändå, gick förbi Telia eller rättare sagt, slank in på Telia och kom ut med en ny mobil. Är ingen idé att springa runt om jämföra då jag kan nothing! Ville i alla fall ha en att ringa och sms:a med, resten är absolut inte nödvändigt, men får man det på köpet så okej. Jag fick det på köpet, både mms, mp3, internet och radio. Att det blev denna berodde just på radion. Kan vara bra att ha när man är ute och åker tåg. Nu måste jag bara få tag på lite roliga ringsignaler, men har ingen aning om hur man gör. När man gogglar på "gratis mobilsignal" kommer det bara en massa sidor där det inte alls är gratis, bara lur :-(
image758

Förra söndagen hade vi scrappträff som jag ordnade. Vi var ca 20 st som scrappade från 10- ca 22. Kul som vanligt. Gjorde 3 LOs och ett kort. Hinner ju inte med så mycket när man håller i träffen själv.
image760

image761

image762

Har hunnit med både att ha och vara på föräldramöte. Sonen har bytit linje och klass. Hoppas nu han sköter isg bättre i skolan nu när han går på en "rolig" linje istället. Suck för tonåringar.

I helegn startade en onlinecrop på en listorna jag är med. Har inte hunnit göra något ännu. Den här helgen har jag nästan bara slappat. Jo jag har förstå jobbat runt 3 timmar idag med
skolans hemsida. Har varken haft tid eller ork tidigare, men nu ligger i alla fall foton ute från fotbollsturnering där vi deltog den 8-9 sept ute.

Igentligen hade jag tänkt att gå på VM i bugg mm i helgen som kommer, men en del är redan utsålt. Sådant tänkte jag ju inte på. Så nu åker jag istället och träffar 4 listvänner i Alingsås på fredag. Liten förträff innan vi ska besöka Partille och en stämplemässa. Så unu kan jag förstöra lite pengar till ;-)

Shoppade lite kläder på KappAhl igår samt lite fina julpapper från DCWV. Drugt 5 kr/st ebtalde jag vilket jag tycker är helt okej.
image759


Har också gjort en stor fotobeställning över 300 bilder. Hoppas de hinner komma till den stora scrappträffen här i stan om 3 veckor.
image763
Denna gjorde jag efter en skiss på Lones torsdagsträff

image764

image765
julkorts tillverkningen är i full fart


Hemma idag

Blev hemma idag. Kände att det är lika bra att ta en dag extra. Hostade en massa på morgonen, men inte fullt lika mycket nu ikväll. Har varit ute och gått en timme med en kompis så nu är jag trött.

image755

image756

image757
Var och tittade på Robert Broberg igår kväll, var precis vad jag orkade med. Han börjar bli lite gammal nu tycker jag men fullt lika bra för det. Även om det kändes som om han inte hela tiden hade koll på sina texter.

Ingen mässa :-(

Idag var det igentligen meningen att jag skulle vara på mässa i Göteborg, men så blev det inte :-( Redan i torsdagskväll när jag var på scrappträff började näsan rinna, men mer var det inte. På fredagen vaknade jag och mådde så där. Men eftersom jag skulle öppna fritids var det bara att traska dit. På em skulle jag dessutom ha vikarie så jag kände att jag inte kunde gå hem. Men jag stannade bara tills hon kommit sedan gick jag hem och la mej. Sov nästan resten av dagen och natten.
Vaknde vi 7 i morse med världens hosta. Så det var likabra att stanna hemma. Ska ju på konsert med Robert Broberg i morgon och vill vara något så när pigg till dess. Fick tröstshoppa lite på nätet istället. Nya twinkels, några bubbar, julpapper och några dies, + lite mer ;-)
Skulle varit ute och shoppat kläder med dottern igår, som givetvis blev besviken. Så idag masade jag mej in till Stadium för att i alla fall köpa henne en ny regnjacka. Resten får allt vänta, orkar deffinitivt inte gå mellan en massa butiker med en unge som inget duger till, när jag är sjuk.
image752
Det blåste väldiga vindar här så de hade tom fått skjuta upp starten på Solheims cup i morse. Spelet visas på storbildskärm på torget.
image753
Den folkfest man räknat med regnade bort igår och blåste bort idag. Men stan är ändå full av åskådare, man räknar med ca 30 000 extra per dag under dessa dagar.

image754
Sönderblåst träd på min gård.

Söndagkväll nu igen

Idag blev det fotboll igen. Start 10.30. Hade vi vunnit sista matchen så hade vi gått vidare till semifinal. Fast ungarna var duktiga. Det sista laget hade vunnit sina 2 matcher med bar övertag. Vi spelade lika så det får vi vara nöjda med. Men oj vad man skriker, nervigt var det flera gånger. Hade bättre tur med vädret idag. Riktigt skönt största delen.
När jag kom hem ringde jag och grattade min systerdotter. Hon suckade över att bebisen son på dagarna och inte på nätterna. Sa till henne att det var bara att vänja sig får så kommer det vara minst 17 år till. Vet inte om hon blev lugnad av det ;-)
Sedan slappade jag en stund framför tv´n. Jobbigt att vara på fotboll ;-) Såg sambon och dottern fara förbi på Finnkampen.

Kände mej sedan upplagd för lite pyssel. Gjorde en LO till en skisstävling på Hobbyhuset.
image747

Ett svart/vitt bidrag blev det också.
image748

Två kort efter en kortskiss han jag också med. Ändrade bara lite mellan dom

image749

image751image750

Lördagkväll

Hade igentligen tänkt ägna helgen år cybercrop på Hobbyhuset men så har det inte blivit. Har istället varit på Halmiafemman och kollat på våra båda klasser i år 5 som har spelat fotboll. Hade bara tänkt titta på en match per klass, men det var så skoj och spännade att jag såg alla tre matcherna med den ena klassen. Dom gick dessutom vidare till i morgon också. Så då får jag väl åka dit med ;-) Sedan kastade jag mej iväg för att hinna besöka Bondens egen marknad, som vi har här istan några gånger per år. Köpte goda chips och lite frukt och grönt. Sedan var det dags att springa upp i tvättstugan nästan 1,5 efter tillåten starttid. Så så mycket tvättat blev det inte idag. Därefter kastade jag mej iväg til Hemköp och köpte middag till sonen och mej. Potatissallad och rostbiff.
Sedan kan jag tala om att jag var helt slut. Så det har blivit slappning framför tv´n istället för pyssel.
Fast jag fortsatte att sortera mina band som jag börjat med i veckan

image744


Pratade med syrran lite också . Hennes dator har pajat igen så jag kan inte få några foton på det nya lilla underverket än tyvärr.


*****************************************

image745
107 igår och 108 idag :-)

****************************************
image746
Ett bidrag till en skisstävling hos Hobbyhuset. Vann tyvärr inte :-(

bebis född

Dock inte här men väl hos min systerdotter. En lite kille såg dagens ljus 8.10 i morse. 3890 gr och 51 cm
Stort Grattis till de bäge föräldrarna. Detta kort postas till dom idag. Tror de har annat för sig än att vara i min blogg och titta, så därför visar jag det redan nu.

image743

***********************************

Har uppdaterat min
loppis sida lite

Ett litet kort

detta bör ha kommit fram till min systerdotter idag

image742

Ett foto i timmen

I torsdags var jag på scrappträff hos Nessaja. Ett litet glatt gäng är de som träffas varje vecka. Ska försöka gå dit varje gång. Gjorde ett julkort och började på ett annat kort.
image741

Målade lite motiv. Ville inte dra med mej så mycket grejer nämligen. Fick i uppdrag att ta "ett foto i tmmen" som vi sedan ska göra en dubell LO av. Lät kul och jag har en liten hum om hur den ska se ut också. Så idag har jag fotat en massa. Har försökt att fota ungefär samma tid varje timme.
Det ser ut som en vanlig söndag tycker jag. Tvätt och pyssel.
Har gjort 3 st kort, två bebiskort och ett julkort. Ett kort är efter en skisstävling på Scrappiz
image739
Har även hunnit handla en väska på Panduro, även det var det Nessaja som lockade mej till ;-)

Igår var jag en sväng på stan och slank in på Brunsons en sväng. När jag skulle börja titta balnd papprena så kom en tjej fram och frågade om det var jag som var AnnMari. Kunde ju inte förneka det. Surrade för fullt i huvudet vem denna människa kunde vara. Men som tuir var gjorde hon och hennes syster sig til känna på en gång. Två gulliga tjejer från en av mina mailingslistor var i Halmstad på besök. Kul att få träffas. Kunde har stått och tjattrat hur länge som helst om vi inte alla skulle vidare till olika butiker. Får bli mer än annan gång.

Igår gjorde jag klart en dubbel LO från sonens konfirmation. Var lite text som skulle stansas ut kvar. Och ett julkort blev det också.
image740

Springsteen here we come

Jippie, vi lyckades. Den 10 dec ska vi till Globen  och se the Boss igen. Lyckades inte få biljetter kl 10 när de släpptes. När vi väl kom fram efter 35 min var de slut. Ändå var vi på två datorer så vi stod på olika platser i kön. Någonstans såg sedan sambon att mer biljetter skulle släppas kl 14 så då var det ködags igen. Jag har fortfarande inte kommit fram till startsidan för Ticnet efter en timme nu, men sambon kom fram. Så nu har vi två sitteplatser. Inte de bästa iof men ändock. Vi har biljetter :-)