22 aug

Ja då var man snart tillbaka i verkligheten igen. Bättre är jag nu men inte helt bra. Hostar fortfarande en hel del. Sitter som en klump i halsen som jag inte kan hosta upp.

Sonen håller på min sin nollning och verkar väldigt nöjd med den. Han försvinner runt 9-9,30 på morgonen, dyker in en kort stund på em innan han försvinner iväg igen för att komma hem runt midnatt. I morgon ska de ha ordentlig inskrivning på skolan. Sedan fortsätter nollningen hela veckan.

Igår var bägge ungarna borta så vi passade på att äta ofilé och dricka bubbel. Firade sambons födelsedag en dag i förväg på tu man hand. Iadg har vi firat med dotterfn också, då blev det kladdkaka och hallon.
Det kommer att bli intensiva veckor fram till valet nu så när vi ska ta släkten återstår att se.

Gjorde klart två layouter idag, annars har väl det inte hänt så mycket här. Börjar ladda upp för jobbet så smått.

Här kommer några kort som jag nog inte visat ännu
19 aug - host

Ja nu har jag varit hemma i ett par dagar och kurerat mig. Detta består i en massa mediciner, glass och banan. Fast idag åt jag faktisk riktigt mat. Inte lika ont när jag sväljer längre. Sedan har det blivit en himla massa tv och  film-tittande, el sovande -  kanske fiftie fiftie.
Nu har jag mest hostattacker på morgonkvisten mellan 4 och 6. man är ganska trött sen kan jag tala om.

I går orkade jag plocka lite, satte in en massa layouter som legat och drällt här och där.

Har ju inte haft så mycket ork till datorn heller tyvärr.

Igår började dottern skolan igen och idag var det sonens tur. Eller ja, han börjar sin nollning på Högskolan idag. Började kl 11 och ringde hem för en stund sedan och sa att han inte skulle vara hemma förren vid 23. Ja det är lika bra han börjar vänja sig för livet som lärare :-)


Lite layouter från Kolmården förra året


16 aug - sjuk

Håller på att bli tokig här hemma. Har så ont i halsen så det känns som ett rivjärn varje gång jag sväljer. Går som i en dvala eftersom jag inte kan sova länge en 1-1,5 timme i taget. Var till dokton idag och fick Bissolvon, Prednisolon, Panodil och vila blev ordinationen mot någon liten bakterie. Måtte jag bli bättre snart. Orkar inte ens sitta vid daton någon längre stund och då är jag sjuk!!!

fredagen den 13:e aug

Nu är semestern snart slut, bara helgen kvar. Tyvärr blev inte veckan som jag tänkt mig. I onsdags vaknade jag med världens hosta och på gränsen till feber. Så någon lunch hos svärisarna blev det inte. Sedan har resten av veckan fortsatt likadant. Hostar så jag nästan kräks pånätterna/morgonen. Sedan är jag som en dö sill på dagarna.
Igår gick jag och handlade och var helt slut sen. Idag trotsade jag det hela och åkte till Rotundan och lyssnade på musik. Trött och slut efter 2 timmar sittandes.
Måtte jag bli bättre till i morgon då jag ska trängas stående med över 20 000 pers på Roxettkonserten här i stan.

Hade tänkt att använda slutet av veckan till att städa men så blev det alltså inte. Nja lite grann har jag hunnit plocka men inte alls det jag tänkt mig.

Kompis S fyllde år i onsdags och har förhoppningsvis fått detta kort nu


8 aug - en vecka kvar

Ja nu är det bara en vecka kvar på min semester. Men oj vad jag har kopplat av, ja iallafall från jobbet.


även Hallandsposten var på plats
I fredags var jag inne i stan och tittade på två föreställningar på vår Internationella gatuteaterfestival. Blev tyvärr inte mer då jag ju varit i Malmö samt åkte på scrappträff på lördagen.
Skoj är det att titta i alla fall.


I år var det även matmarknad på torget, ost, korvar och antipasto.Även mat att äta direkt fanns det. Köpte mig en stor härlig pannkaka med banan och grädde. Lite ost fick också följa med hem .
Brukar även passa på att köpa med mig lite frukt och grönt hem när jag är på torget. Den här gången blev det lite melon.

På kvällen lyxade vi till det och köpte hem kina mat från Kinaboxen. Var väl okej men föredrar helt klart taien vid Netto istället.

Lördagen tillbringades någonstans utanför Hörby. Det var scrapnet som ordnade en träff. Inte så stor men trevlig och mycket god mat. Några utmaningar blev det inte denna gång så istället fick vi varsin gåva i form av en embossingstencil. Använde den på en av de 3 layouerna jag fick gjort. Gjorde även 2 kort av spillpappren från mina LOs. Så jag var nöjd med vad jag han att åstakomma. Men dagen blev lång, åkte inte därifrån förren ca 22.30 sedan tog det 1,5 timme att ta sig hem.


Innan vi åkte till lokalen vi skulle vara i besökte vi PEMA, oj vilket paradis. Hade en himla massa grejer, så en del inköp blev det :-)

Här är pappren jag köpte både där och hos Scrapnet


Idag har jag inte gjort så mycket, kollat film och rensat bland mina foton. Måste bränna ner årets bilder. Tänkte ha det klart tills jag börjar jobba igen. Veckans jobb alltså :-)

5 aug Leonard Cohen

Ja då har man varit på konsert igen. Denna gång for vi till Malmö Arena och lyssnade på Leonard Cohen. 3,15 h - 20 min paus. Snacka om att han höll igång. Ja det var ju inget springande på scenen iof utan ett mer stillastående. Startade med stående ovationer enbart efter att han kommit in på scenen. Var sedan ett hoppande upp och ner för att applådera. Satt nära scenen och både såg och hörde bra. Ljudet var bra och texterna hördes. Vi såg bra. På så vis var det en bland de bästa stora konserter jag varit på. Denna och min första med Springsteen på Hovet 2006.

Spotifylista med alla utom 2 låtar som inte fannas där  
Malmö Arena 4 aug 2010På slutet av denna ser man publikhavet. Vi satt rakt över, första breda sektionen från scenen, rad 4. Perfekt!


1 aug

Tänk att det redan är augusti. Fast jag har två veckors semester kvar. Härligt
I helgen har vi haft Marinfestval här. Tyvärr har mycket av tiden regnat bort. Som tur var cykla jag in i torsdags em för att lyssna på lite musik. Köpte med mig kokosbollar hem. Mumma.
Sedan börja det vräka ner. Regnade åt alla håll och kanter. 21,30 skulle Mikael Wiehe spela och jag tvekade in i det sista om jag skulle dit eller inte. Åkte i alla fall och fick en trevlig men  blöt stund. Men det var en lite tapper skara som var där när jag kom stra innan startenVar bara bh´n som var torr när jag kom hem. Det märks att det är valtider för det var mest politiska sånger med massa snack emellan som applåderades.

Fredagen fortsatte med regn. Alla båtturer ställdes in pga kulingvarning och nästan alla tält slog igen.
Konserterna var flyttade till en mindre scen eftersom den stora blåst sönder. Men med vinterjacka, sydväst och höga gummistövlar trotsade jag vädret ännu en gång. Denna gång var jag torr när jag kom hem efter 2,5 tim musik. Åkte dit för att lyssna på Vincent Vicious och MayJet


Lördagen blev bättre, då klarade vi oss utan regn. På fm åkte jag in på Bondens Marknad. Flera nya producenter var med i år. Det är så mysigt att gå där bland alla grönsaker, ost, bröd mm Och allt närproducerat.Det blöta kom däremot när vi var ute och åkte båt i vågorna. Albert Johannes från Holland. Mysiga 3 timmar men sjön suger så när vi kom hem var jag rejält trött.

Idag har jag förberett inför nästa veckas scrappträff. Har plockat ihop foton och papper och kollat efter roliga skisser.