Julkort, julkort och åter julkort

Ja då var snart helgen slut igen. Har som sagt gjort en massa julkort. Det blev 14 st helt klara, 5 där bara texten fattas och ett par som ligger färdiga för montering. Gjorde även 4 st julatc, så nu har jag bara två kvar att göra till swappen på Scraproom.
Här kommer några av julkorten.
67200-298

67200-29767200-296
67200-295
67200-299

Lillstumpan sov länge idag, och när hon vaknade tyckte jag hon var varm. Inte var det kosntigt då hon hade över 39 grader. Så hon har mest legat och sovit idag.
Sonen kom hem redan ikväll då de inte fick vara kvar längre för kompisen och familjen skulle resa bort i morgon. Kanske lika bra det om han ska göra något annat än sova de närmaste dagarna.

.

Julkort + stadsbesök

Idag har jag varit i stan där en av våra bokhandlar hade demo med Fiskarns grejer. Massa folk och en del nya grejer. Köpte bla en ny sorts zig-penna, som man kan göra jättemycket fint med. Om det nu blir likadant som när tjejen visade förstås. Köpte även på rea lite magic mesh, i rött och brunt som jag redan använt. Lite nya julpapper blev det också både där och hos Brunsons. Hon hade även rea på distressflaskorna, så jag köpte mej en ny färg.
Var en sväng och kollade utbudet på Halmstad Fröhandel också, men det var inte å mycket scrappgrejer där :-(
Sedan bar det hem för att pyssla. Vår trevliga lista creativepaper, har julonline helg och Scrappiz har stor cybercrop.
Men jag koncentrerade mej på julkort. Har hunnit få 7 st helt klara. 3 st ligger färdiga för att målas och monteras. Har även gjort en julatc och ett grattiskort till min faster som fyller 80 år snart.

Har hunnit fixa lite med mina auktioner på Tradera. Några är dock kvar som jag får ordna i morgon.
Stormen som skulle komma igår blev det inte mycket med, idag har det knappt blåst alls och gårdagen var också en bra bit från storm. Även om det blåste en hel del.

Här har höstlovet nu börjat så sonen har dragit iväg för att lana över helgen. Dottern sov hos en kompis natten till idag och ikväll har hon varit på fest hos en annan kompis. Misstänker att hon sover ett tag i morgon.

Rolig post

67200-293
Idag fick jag äntligen en massa rolig post. hÄngars julpaket, 3 dies från Jane, 2 omgångar swapbidrag, en RR, mina  vinster från Scraproom + min lön :-) Men den nya svenska scraptidninge lyste med sin frånvaro. Hoppas den kommer i morgon.

67200-294

Annars är hösten trist :-( Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem. Detta gör också att jag inte kan plocka ihop papper och färg bra till nya kort eller LOs. Allt sådant måste vänta till helgen när jag kan pyssla i dagsljus. Plockade ihop lite förra helgen till julkort, med det tog snart slut.

I veckan kom dottern hem med full pott på ett  NO prov. Klart man blev en stolt mor, och helst när över halva klassen måste göra omprov.

På lördag ska man demonstrera scrapbooking i en av våra bokhandlar. Klart jag måste dit och inspektera. Kanske de har något extrapris på någon nödvändig grej ;-)

Såg äntligen bil 056 idag. Har nog letat efter den i runt en månad nu :-)

Nu ska jag snart sätta mej  och kolla igenom Lost igen, somnade visst framför tv igår. Sedan är det bara att invänta stormen, den kraftigaste sedan Gudrun hälsade på i början av året.Så var helgen slut igen

Den här helgen har gått  i städandets tecken. I lördags fick dottern prova igenom alla sina kläder så vi kunde plocka bort det som var för litet. Det behövs nu fyllas på både vad gäller byxor, skor, strumpor, höstjacka, tröja och trosor. Men det blir hennes far som ska få den äran denna gång. Är väl dags nu när hon är 13 fyllda. Jag avundas inte fadern med tanke på hur det brukar vara när jag ska ut och handla kläder med henne.

Igår la jag upp 150 auktioner på Tradera, behöver rensa bort lite nu.

Har även rensat lite bland mina kläder i mitt hyllskåp. En påse att slänga och en till Myrorna.
Håller även på att städa bland alla påsar jag har stående runt min bokhylla/dataplats. En vacker dag ska man kanske se golvet här också.

Idag har dottern varit med i tvättstugan nästan hela tiden för att lära sig hur man gör. Tror hon har siktat in sig på lite extra fickpengar om hon kan ta hand om tvätten någon gång då och då ;-)

Ikväll kände jag hur det började pocka på så då gjorde jag 2 st julkort.

Nu ska jag ta ett parti röj innan jag kryper ner i  den nybäddade sängen.

Cyber crop Scraproom

I helgen har det varit cyber träff på Scraproom. Massa av tävlingar var det men jag han bara med 7 st + ett foto hur det såg ut när man höll på.
Så här såg det ut hos mej idag
67200-284

På temat glitter och glamour gjorde jag detta kort
67200-285

Man skulle använda distress ink till ett par av tävlingarna. Försökte mej på att göra egna bakgrunder, så här blev resultaten. Var ganska skoj faktikst. Fast det var lite svårt då jag bara har en dyna och två refiller.
67200-286  67200-290
Jag gjorde även 2 st LOs, denna var en skisstävling
67200-289

Att jobba med skisser gillar jag. Detta blev mitt bidrag till kortskissen
67200-287

Passade äevn på att göra ett bidrag till en annan kortskiss
67200-288
Förutom dessa har jag även gjort ett kort till min svåger som snart fyller 50 år, men det vågar jag inte visa här än. Har även gjort ett farsdagskort. Påbörjade även mina halloween atc-bidrag. Har gjort det första klart och de andra får bli likadana denna gång.
Känner mej faktiskt nöjd med helgen även om jag hade velat hunnit mer.
Dessutom vann jag en frågetävling under helgen. Ja just det, det är ju ett par till lekar kvar som jag måste få iväg mina tävlingssvar på innan jag går i säng.

Ikväll var vi och lyssnade på stand-up komikern Magnus Betner. Skrattade mycket. Ska sluta städa hörnen för där är man ju aldrig ändå fick jag tips om. Han var verkligen vass i sina kommentarer, ena stunden skarttade man så tårarna rann, andra sekunden vände han det komiska till sann verklighet. Klart värd att lyssna på. Ända felet var att han nästan aldrig var still utan vankade hela tiden fram och tillbaka över scenen, höll på att bli tokig på det. Men det höll i alla fall publiken igång.
Här hittar du hans
hemsida

På tal om hemsida, min kära pysselaffär Pysselpunkten kommer att lägga ner. Lina ska istället ägna sig åt familjen, kul för dom men trist för scrappsverige :-( Hon har 20 % på grejerna och la en order 3 min efter starttid, tyvärr fanns nästan inget kvar som jag ville ha. Men ett nytt foamalfabet och 2 påsar brads blev det i alla fall.

Pysseldags

67200-283
Idag har jag varit riktigt flitig. Började morgonen med att sticka till Maxi och handla. Så nu har vi mat till 4 middagar. Som vanligt har jag sprungit upp och ner till tvättstugan.
Annars ägnade jag dagen åt pyssel.  Prövade mina nya stämplar från igår. Visst är blåbärsriset från Kortmakaren snyggt. Blev 3 st julkort och 5 st andra kort färdiga. Dessutom har jag stämplat upp och målat lite fler God Jul motiv. Idag började jag med att plocka ihop pappren för att därefter måla motiven. Är inte helt fel att göra så.
Bägge de mönstrade pappren köpte jag också igår. Ångrar att jag bara köpte ett med blåbären på :-(
67200-282
Han med att cykla till Biltema också och köpa mer självhäftande tejp. Försökte få sonen att göra det men det var tyvärr stört omöjligt. Han visste ju inte alls vart han skulle ta vägen även om jag förklarde vägen. Dessutom har vi nästan bara raka spåret. Svänger bara 3 gånger, men se det klarade han inte av stackarn.

Har fortsatt stansningen till mina swappar också. Ska fortsätta framför tv också hade jag tänkt.