28 feb - rolig helg

Helgen har varit vikt till scrapping. Har haft det mycket trevligt, nya bekanskaper, god mat, inspiration och skapande. Blev 6 LOs, 4 st kort och 4 st ATC gjorda, ja ett par är nästan klara bara några små detaljer kvar. Har även hunnit packat upp allt igen.
Tyvärr har det börjat töa, eller tyvärr... blev bara lite slaskigt att ta sig iväg, men det gick. Lastade allt på cykeln och drog iväg igår morse. Kunde faktisk cykla största delen. Det var mest inne i vårt bostadsområde som det var slaskigt och dant. Tur jag införskaffade ett par nya gummistövlar.


Mitt bidrag till en skisstävling

25 feb - förberedd

Ja nu kan +graderna komma. Har varit och köpt mig ett par höga fodrade gummistövlar. Det lär behövas när all denna snön ska väck. Skolgården på jobbet har  höööga högar med snö som ungarna älskar att klättra och hoppa utför. Igår var de och skottade taken så det blev mycket snö att bilda högar av.

I helgen ska jag på scrappträff och jag hoppas verkligen att det inte regnar då. Ska nog dra grejerna på en pulka tror jag. Hjulen på min vagn är inte stora så jag tror det bara blir jobbigt att ta den. Man kanske skulle börja packa lite med.


I måndags

Tisdag

24 feb - irriterande telefonförsäljare

Blev uppringd när jag stod redo att gå till jobbet. Hörde knappt vad han sa, eftersom det gick med en rasande fart. Han uppfata något om tandvård. Sa att jag var påväg till jobbet. Men han tyckte att det bara tog 30 sek och frågade mej om jag använde eltandborste. Nej svarade jag. Då sa han snabbt att som tack för hjälpen skulle jag få en gratis eltandborset på posten. Vilken är din adress?
Men stopp och belägg. Vad innebär detta sedan sa jag snabbt. Jo då visade det sig att detta var början på ett abbonemang med en ny tandborste varje månad för mellan 150-200 kr. Kommer ej ihåg exakt. Men det hade han minsann inte sagt något om alls när jag skulle få det gratis.
Det är jag inte intresserad av svarade jag. Nehä sa han och la på.

Men hallååå, tänk om jag rabblat upp min adress, då hade jag fått ett löpande abbonemang på köpet. Undra när han hade tänkt tala om det. Snacka om att jag blev irriterad.

23 feb - min låtlista

Ja igentlligen lyssnar jag inte så här blandat utan mer artist efter artist. Men här är ett axplock av mina favoritlåtar just nu. Håll till godo och ge gärna en kommentar om vad ni tycker om mitt låtval

annmaris 10 i Topp - feb 10

22 feb invigning + snöOj vad vinter vi fick i helgen.
Kom hela 22 cm natten mellan fredag och lördag. Sedan fortsatte det snöa under resten av dagen.


Vi gick i alla fall iväg på invigningen av vår stora nya Arenahall.Uppträdanden mellan 19-23. Ja  starten blev uppskjuten på att folk hade problem att komma fram på vägarna.


Kvällens konferencier Ika Nord och Anders Kraft. Husband Cotten Club


Vi satt på rad 2 så lite hände på en scen några bänkrader bakom oss. Fast man kunde se det framme på scenen också med hjälp av en bildskärm.


Givetvis så uppträdde MarietteCharlie Carper underhöll


Opera framfördes bla av Rickard Söderberg och Christina Dongas. Time to say good bye.


Cotton club hade förövrigt sin första spelning i Halmstad på Wawaco 1985


Charlotte Perrelli fick avsluta både akt ett och två

dessutom fick vi även se och höra en Invigningshymn,  Nova Cantica, ett häftigt luftnummer uppe i taket, barnershopsång, sång av Hedvig Jalhed

samt en stor idrottsparad med representanter från alla idrottsgrenar, både gamla medaljörer men även nya unga hopp. Kände dock bara igen 7 av ca 60-70 st

Söndagen tillbringades inne. Tror jag ska gå i idé. Scrappade lite och förberedde inför helgens träff hos MiMas.

Idag börjar sportlovet och flera förskolor har stängt pga snön på taken. Man är orolig för att taken ska rasa in.
Tänk flyga till månen kan vi men inte bygga tak som klarar lite snö.Är glad att det är sportlov då det ser ut så här på skolgården.

Idag var jag inne en sväng på stan efter jobbet. tog bla foto till nytt körkort, fixade bankfack då vår bankfilial länger ner här nu. Besökte även en ny inredningsaffär med mycket skojsigt. Om 14 dagar ska jag till Onsala/Kungsbacka och träffa mina härliga vänner, då ska vi bla ha paketleken så nu är det också fixat.


Vart tog solstolarna vägen?

20 feb - underbar morgon

Tänk att få vakna upp till detta och glädjas åt att bo i hyreshus och inte behöva gå till jobbet idag :-)


Kl 23 igår

Kl 7 idag
19 feb - Grattis

Idag säger jag grattis till lilla mamma som fyller år. Har skickat kort och ringt och pratat med henne.

Snön fortsätter att vräka ner. Ska visst dra in ett himla oväder inatt. Ja det har väl redan börjatHade tänkt att klippa mig idag men det var inte ledigt så det får bli i morgon istället. Sedan ska det fotas till förnyelse av körkortet,  så det är bäst man ser hyfsad ut :-)

Sporten fortsätter att lägga beslag på vår tv, så ikväll har jag legat i sängen och kollat på film via datorn. Tror jag ska se en till innan det är dags att sova

16 feb - snö snö snö

Kan det aldrig ta slut. Börjar tröttna på detta nu. Tidigare idag fanns det ett litet hopp då det började töa. Man hörde taketdroppet. Men sedan i em har det snöat sakta men säkert. En pappa sa att det skulle komma ca 50 cm snö till den kommande veckan. Hoppas han har fel.


Vem säger inte nej till en kall öl

14 feb - Grattis

Stort Grattis till döttra mi som fyller 17år idag.
Tror nog hon blev nöjd med dagen. Jag och broder kom in och sjöng för henne på fm.  Då hade hon nog redan hunnit bli grattad av pojkvännen som sov över här för första gången. Sedan hade jag fixat scones som en snäll mamma jag är. Pojkvännen köpte en bukett röda rosor och släkten kom på em och fikade.

Själv har jag scrappat lite i helgen. Var även till Slottsjordsskolan en sväng, där det var scrappträff, och hälsade på.
Har även hunnit baka lite till födelsedagen


10 febIdag fick jag lite extra ledig tid. Skulle varit på möte hela dagen men det blev inställt på em, även en stund på morgonen blev inställt. Men då passade E och jag på att gå och fika på Regnbågen.Var en klar me lite blåsig dag idag. Hann göra ett besök hos MiMas för att prata bort en stund. Hade fått in lite nytt skojsigt.
Passade på att scrappa lite på em. Tvätta gjorde jag också. Börjar bli trött på att maskinerna går sönder stup i ett :-(
Sonen gjorde taccos till middag. Mumsigt en onsdag så där :-)

Igår var jag och prövade på yoga och meditation. Kunde konstatera att det inte var något för mig. Men det var kul att testa.

På måndagkvällar har nu min kör börjat igen, så veckan bara susar förbi känns det som.

7 feb


Kung Bore håller oss fortfarande i ett starkt grepp även om temperaturen stigit lite några dagar.
Tackdropp och snö som är påväg ner blev resultatet av några dagars mildare väder. Vackar bilder blir det i alla fall
I går var jag på workshop med Gunnar Karlsson. Kul att komma ihop med andra och sjunga. Blev en
notis i tidningen där jag hamnade på bild tom :-) Sedan blev det hämtpizza och filmkväll. Sommaren med Göran och Sherlock Homes, (som jag dock tyckte var tråkig så jag såg inte klart den ens)

Idag har jag varit och träffat en av mina scrapvänner, Marie och hennes sambo, mor och lilla valpen Daisy 12 v. Mycket skutt fanns det i Daisys ben. Kul att ses då det var ett tag sedan sist.

Har hunnit med att scrappa lite också.


3 feb

En massa snö kom det igår igen. Så pass mycket att man ställde in alla skolskjutsar idag. Sonen tyckte han hade ställt in sin cykel så han kunde inte ta sig till skolan. Han kunde inte garantera sin säkerhet mumlade han. Men tji fick han, det var bara att masa sig iväg till skolan.
Dottern kom hem och var glad med ett MVG på sitt spanskaprov. Duktigt jobbat :-)