30 april

Sitter här med träningsvärk i låren. Var och provade kattleball igår med resultat att jag knappt varken kan sätta mig eller resa mig igen. Men som tur var kom jag på att jag kunde använda min stora kudde att sitta på, men då har nästan hela kvällen gått.
Jobbade en stund idag, inte mycket barn men de som var skulle ju tas om hand . Men men 41 kr mer i timmen så här dag mellan röra dagar blev det.


Våren har så sakta börjat titta fram här, björken håller på att slå ut och med den alla allergier. Tur man inte lider av det.


Foten är bättre men det krävdes penicilin och mer salva. Till sommaren kanske den är som den ska.

Studenten närmar sig för dottern. Kanske dags att börja planera vad det ska bjudas på. Syster och i alla fall syster dotter kommer hit. Kul. Man ses ju inte för ofta precis


Utställning av en samlare av Katten Gustav finns just nu på Biblioteket

rensning v 15

hoppsan, blev visst  ett rejält hopp här, men nu har jag fått ihop 10 grejer igen


Till Röda korset:
1 ljuslykta
1 Doftljusförpackning

Försöka sälja
1 väggljusstake

Kastat
3 videoband
3 bläckpennor som inte funkar

Pennpåsen ( finns folk som samlar på reklampennor)
2 reklampennor som ej funkar

Så nu ligger jag bara 110 grejer efter ;-)

9 april

Sista dagen på påskledigheten. Här har vi rena aprilvädret, snö ena dagen och sol andra. i dag har vi runt 0 och mulet. Ser inte alls ut som om man vill gå ut. Blir att stanna inne idag. Ska som vanligt roa mig att tvätta, frukost framför tv´n ,Facebook och lite småplock.


Fyllde år på påskafton och har hunnit bli uppvaktad. Pengar, lotter,  lite scrappgrejer, frukost el lunch med sonen, hotellrum i Kungsbacka mellan de bägge Springsteen konserterna i sommar. Skönt att kunna vila fötterna :-)

Ett besök i veckan blve det hos doktorn med min fot som började svullna lite runt ankeln. Var staffylykocker så jag fick en salva och den har verkligen hjälpt. Skönt


Konserter ränner jag runt på veckan innan lovet han jag vara 3 gånger på Teatern. Först Förklädd Gud, där dottern spelade, sedan 80 tals konsert, med bla Dan Hylander, Attack; Mikael Rickfors, Magnus Bonum och sist Tommy Körberg. Där emellan han jag även gå på after work och kolla in min kollega som uppträdde. Är det konstigt att man däckade hela förra veckan efter jobbet ;-)