Helgens skörd

O vad jag har haft det skönt i helgen.
Igår var jag på stan med dottern och hennes kompis. Dottern tog hål i öronen, efter några års tjatande ;-)
Snön låg kvar på marken men inte värre än att jag cyklade in till stan medans tjerna gick. När jag skulle hem så snöade det och det blev bara mer och mer. Var inte alls skönt med snön som piskade mej i ansiketet i en rejäl motvind.
Men så här vackert var det någon timme senare.
67200-436

3st dubbel LOs, 2 st enkel LOs  och 2 st kort blev klara i helgen. Snacka om att jag är nöjd.
Hittade även en cyber crop, där två av mina grejer kunde vara med.
67200-437
Se vilka läcka charms jag fått av min listvän Mia. Tackar så mycket.
67200-438
Det är svårt att variera färgen på pappren til min son, men här tycker jag att jag gått ifrån det vanliga blåa.
67200-439
67200-440
Första dubell LOn
67200-441
67200-442
Andra dubell LOn. Jag är så  glad att jag fått skrivaren att funka. Nu ska jag bara försöka hitta vad man ställer in den på när man ska skriva på vellum.

67200-443
Den sista dubell LOn. Denna komponerade jag ihop på ca 45 min.
Dessutom tycker jag att den blev himla fin.

Korten får ni inte se än. Först ska någon få ett av dom hemskickat.

Äntligen fredag

Nu börjar Penny Black swapen hitta fram, så här har ni mina bidrag
67200-433

Gjorde två till i samma veva:
Någon kanske vill byta till sig dom?
67200-435
67200-434

Blev ett himla oväder i onsdags. Det ven i hela lägenheten. Så mycket lät det inte ens under Gudrun. Så vinden måste ha legat på  från ett annat håll denna gång. Snön ligger tyvärr fortfarande kvar.
Nu har nästan sportlovet tagit slut. Dottern har en kompis här som  ska sova över och det fnittras för fullt.
Idag var också sista dagen för min kollega som ska få barn nästa vecka var det tänkt. Tror allt hon får en pojke. En listvän ska också ha barn, ev är hon där nu då vi inte hört av henne på mailen varken igår eller idag. Spännande värre alltså.
 Har påbörjat en LO idag igen. Denna gång är det bara själva texten kvar, ska försöka fixa det i morgon.
Håller annars på att gå igenom mina scrapp och korttidningar. Måste sälja av lite på Tradera. Har just nu en tävling på Creativepaperlistan om hur många tidningar jag har. Själv vet jag inte just nu.
Idag fick jag nästa nummer av den svenska scrapptidningen. Den får jag ta med mej i sängen ikväll ;-)


Blä för snö

Idag när jag vaknade var snön här igen :-( Jag vill ju ha vår nu
Var med sonen hos hudläkaren igen. Tror vi fick 2-3 min ungefär. Det resulterade i medicin för nästan 500 kr, som dessutom ska hämtas ut en gång till innan han ska på återbesök. När vi varit där så gick vi en sväng på stan. Köpte lite kuvert och ett par flaskor vin. Var till vår köttaffär och köpte grytbitar. Vilken himla skillnad på dessa och ihop plockat krafs hos andra. Så ikväll blev det kalopps.
Var sedan och åt lunch. Har olika rabattkort med ät 2 betala för 1. Försökte få med honom till någon asianfood men det gick inte så det blev pizza istället. Faktiskt riktigt god.

67200-432
Ett kort till min listvän som fyller år idag. Grattis

Igår gick eller cyklade jag förbi stället där 064 brukar stå, men icke sa nicke. Så typiskt idag så såg vi både 065 och 066. Jag får pröva i helgen och se om bilen är på plats då istället

Mer grejer till mamma

Allt kom ordentlgt fram och jag tror mamma blev nöjd med dagen.
Här är resten av sakerna jag pysslade ihop

67200-429

67200-426
Hörnstämpel från Dreamcatched
67200-427

67200-428
Oj, blomman försvann visst i scanningen
67200-425

67200-431


Pysslat i helgen

67200-417Min mamma fyller 70 år i morgon och min stolliga syster fick för sig att vi skulle fylla ett fotoalbum med en massa saker. Ja, hon sa väl det för någon vecka sedan, men det var ju lång tid kvar. Men helt plötsligt var dte inte lång tid längre. Så i fredags började jag planera det hela.

Dottern skulle ha fest igår så fredagen fick även användas åt att handla mat bla. Åkte in en sväng till stan. Köpte lite lotter och blomstercheckar. Så var 11 grejer gjorda. Hm, albumet var på 100 sidor, alltså 50 sidor var att fylla. Tittade igenom mina foton men hade inte så många kort mamma inte redan fått. Vår fotoaffär hade digitalabilder billigt tom denna helg, när jag var inne där visade det sig att man kunde köra över internet också + att det då blev billigare. Så det var bara att åka hem och fylla på med bilder. Blev 151 st, fast du hade Sara över hälften av dom. Nu var det bara att hoppas på att jag skulle få dom dagen efter.

Fredagsmaten blev räkor så jag kunde gå en extra sväng på stan, hittade dock inget som passade i albumet förutom ett par bitar fin choklad.
Men igår och idag har jag pysslat ihop en massa, fyllde upp de sista sidorna med mer lotter, keno, lotto osv. Stoppade även in en påse saffran och lite salladsdressing.

Här kommer en del av vad jag gjort. Resten kommer i morgon tänkte jag.
67200-418
Började med en sida med hennes födelseår.
Letade sedan rätt på en massa grejer som hände det året.

67200-424

67200-423


67200-422       67200-421  

67200-419

Gjorde även en tag med hennes begynnelsebokstav

67200-420

Förutom grejerna till mamma har jag även gjort klart en Penny Black atc-swap. Ytterligare 2 st atc av bara farten, ett kort i samma stil. I fredags gjorde jag även klart en swap tillsom ska till Tyskland vartefter.
Han även på börja en LO, det är bara texten som fattas.


14 år

67200-414
är nu min lilla dotter. Tänk vad tiden går.
Igår på alla hjärtansdag var det hon fyllde. Kan ju inte påstå att resten av familjen skuttade upp med lätta steg för att sjunga för henne. Sonen mumlade om att han hade sovmorgon för en gångs skull, men blev upptvingad t.o.m tidigare än vanligt.

67200-416
Middagen blev grillad laxkotlett som hon hade önskat. Till efterätt blev det semla.

67200-415
Det här kortet gjorde jag till henne.

Lite nytt

Äntligen var det lite ljust ute så jag fick lust att pyssla. Har gjort 2 st LOs i helgen, ett kort och 4 st atc
67200-412
Denna satt jag och stirrade och vred på  ett bra tag innan den blev klar.
67200-414
Blev riktigt nöjd med dessa
67200-410
Kortet fick svärfar igår

Har fått iväg en swap, ska bli kul att få hem en massa olika saker snart. Alla mina auktioner tog slut idag och jag har hållt på att skicka inbetalningsmail till alla köpare ikväll. Måste få in lite pengar så jag kan köpa mej ett eller två QK-alfabeten som de ska sluta sälja den siste februari. Vill ha både Katie och Marisa.

I fredags köpte vår rektor tårta till oss. Vi fick smaka den goda Halmstatårtan. Visst ser den läcker ut.
67200-413

Har nu äntligen kunnat beställa en specialgjord almanacka. http://www.personligalmanacka.se/  Han har ju haft paus hur länge som helst nu. Har även betalt den så  nu är det bara att vänta.

Tittade på melodifestivalen igår. Prickade in 4 av 5 som gick vidare i första omgången. Var ju riktigt svängiga låtar de flesta av dom. Tyckte nog att The Ark var bäst, men det var synd att inte Lustans Lakejer gick vidare. Cosmo 4 tror jag skulle ha en chans utrikes(även om jag inte gillar dom), var lite sådana rytmer i låten tyckte jag.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi har sportlov här. Ska vara ledig en dag för att följa med sonen till hudläkaren.

Nu är den här igen

Ja snön alltså :-( Redan igår seglade ett par ensamma snöflingor omkring i luften. De skulle nog bara kolla hur läget var här. Och nu i eftermiddags tog de hit ytterligare flingor. Ligger nu ett litet snötäcke på marken. Måtte det töa bort igen. Jag vill ha ljus omkring mej. Kom på att det är därför jag inte kan pyssla på det mörka halvåret när alla andra verkar pyssla. Jag är helt enkelt beroende av ljuset.!!!! Går ju inte att plocka ihop matchande färger när man inte ser vilka färger man har.
Igår var min första dag i Tingsrätten och det första målet blev inställt. Tänk om folk visste hur mycket det kostar att skita i att komma på en förhandling. Jaja, fick ialla fall några timmar ledigt under dagsljusets tid. Åkte hem och plockade ihop några LO-kit som jag kan pyssla med någon mörk och tråkig dag.



67200-409

Här är ett kort som min listvän Linda förhoppningsvis fått idag.

Jo, igår var jag på bio för första gången på länge. Upptäckte att jag hade en biobiljett som hade sista användningsdagen igår. Bägge ungarna följde med och vi såg Natt på museet, med Ben Stiller. Små komiskfilm. Fast inte är det värt 240 kr som det igentligen skulle kostat oss. Inte konstigt att folk tankar ner filmer eller hyr dem på video med sådana priser.


Lite gladare

Lite gladare är jag idag. Fick ju så fin kommentar från min syster i bloggen igår :-)
Idag kom 2 st roliga brev i brevlådan. En ny stämpel från
Dreamcatched. Det andra var en liten vinst från min bästa nätsyster, innehöll bla dessa roliga strumpor. Tack netha :-)
67200-407

Här kommer även kortet jag skickade i helgen.
67200-408

Kan det aldrig bli sommar!!!!!!

Usch vad jag tycker detta väder är jobbigt. Ena dagen soligt och fint för att nästa dag bara vräka ner med regn och blåst. Är det konstigt att man blir deppad. Tycker man åker längre ner för varje fin dag som efterföljs av en dålig :-(
Den här helgen tänkte jag få lite scrappat men så blev det inte. Fick dock gjort 6 st olika kort :-) Ett har redan åkt iväg till en nätvän som fyllde år i veckan som gick. Visar upp det i morgon. De andra får jag väl visa upp vartefter. Det är många födelsedagar den närmaste tiden.
67200-406
Ett amöbakort till en liten interntävling på en lista jag är med i.

Just för tillfället har jag lust att bara ställa mej och skrika, allt är så jobbigt, alla är så  besvärliga. Jag vill bara vara för mej själv och slippa frågor och tjat från familjen. Tänk en helg alldeles för sig själv, där man kan sitta vid köksbordet och pyssla i fred utan att resten av familjen ska sitta där och äta. Känns som om bordet är ockuperat till ca 14 innan jag kan få sitta i lugn och ro. Och då har ju nästan hela dagen gått.
Att sen inte kunna få gå och komma som man vill till sin egen dator vill jag också skrika för. Jag vill ju ha både köket och min dataplats tillgänglig hela tiden.
Så idag är det bara en sådan där BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ dag. Tror jag snart bäddar ner mej med Hälge istället.