tävling


Pappersvinden har
rea, samt så lottar de ut detta paket. Klart man vill vinna

25 oktober

Har haft en trevlig helg.
I går hade jag scrappträff med 17 deltagare. Mycket att stå i både före, under och efter träffen. Men det är kul. 6 tävlingar hade jag knåpat ihop. Bla fick de göra ett kort av en påse. Tror ingen hade prövat det tidigare och de blev väldigt fina kan jag säga. Kul var det, så jag kommer nog att göra fler. Cicci från MiMas demade alcoink för oss. Det har jag redan fastnat för och gjorde ett kort av det igår. Köpte 4 nya falskor. Ja jag fick 4 kort gjorda ialla fall. + en påbörjade LO


Mitt kommaigångkort


Alcoinks


Skisstävling - kort


Julkort utan grönt eller rött. Har alcoinks på tagen

Idag har jag varit på vikarkurs med Elin på MiMas. Det var också himla skoj och roliga projekt. Bla en häftig stjärna. Köpte papper för att göra en till här hemma. Sedan fick vi även göra en låda med ett fint kort med bokmärke på. En liten ryggsäck gjorde vi med och några olika kort.
Tur att man fick en extra timme i morse eftersom jag var tvungen att plocka hem alla grejer från träffen igår. Städa gjorde dottern och jag ikväll.

Nu har vi höstlov här den komande veckanmen själv ska jag jobba alla dagar utom fredag. Måste bestämma mig vilka två olika julkortsprojekt jag ska ha på kursen på jobbet. Har redan gjort ett par olika.

Hösten har kommit hit på allvar nu, det är småkallt och mörkt. Gillar inte alls denna årstiden :-(


18 okt - Ännu en helg över

Åkte på någon form av sjuka som gav mig ont i huvudet och allmänt slö i torsdags/fredags. Sov, tittade på dvd och läste. Var lite bättre i fredags så då pysslade jag lite på em. Provade på alcohol ink, kuligtHar även börjat med lite julkort.


Igår var vi hos min svåger som fick detta kortIdag åkte jag till Göteborg för att gå på Nordiska Scrap och stämpelmässan.

Tänkte skaffa mig lite extra mässpengar, men det funkade inte

Var på mässan mellan 11 och 15 ungefär och satte sprätt påallt i plånboken. Det blev lite stämplar, pennor, julpapper + andra papper och lite dekorationer samt en bok med tips på lite olika sätt att göra sina bokstäver på. Köpte även några priser till min träff på lördag. Fick även ett sponsrat pris av Maria på Kortmakarna. Tack så mycket


Han även vara med på en demos med stämplar i delar. Sedan var det fantasin som gjorde vad de kunde användas till. Var nog inte riktigt min grej, men jag provade i alla fall.


Tyckte de här små stafflierna var söta. Fanns hos Kortmakaren


Stämplar hos Prickiform

Förutom att mitt bankkort krånglade på slutet så hade jag en trevlig dag i Götet. Ser fram emot nästa mässa i mars någon gång

14 oktober - visst kan hösten vara härligJa vissa dagar gillar även jag hösten, även om de inte brukar vara så många.

Nu är de sista fönstren tätade också så nu är det bara fönstren som ska putsas i resten av lägenheten, kök och vardagsrummet. Sedan ska gardinerna upp, men det är ju sååååå tråkigt att stryka dem.

Håller på att planera både nästa veckas scrappträff och även en omgång julkortskurs som jag ska ha på jobbet. Datum är bestämt och nu ska jag bara komma på vilka kort deltagarna ska få göra. Ska väl börja fundera på datum till vårtensträffar också så det inte krockar med en massa andra som det blev denna gång. Det gälller att bli först med att spika datum ;-)

I helgen väntar fest hos min svåger samt scrappmässan i Göteborg. Är alltid så skoj att gå och insupa inspiration bland så många andra.


Detta borde ha hittat fram nu

Mitten av oktober

Fattar inte vart tiden rusar iväg. Redan mitten av oktober. Tycker inte det var länge sedan jag vände bland i almanackan.
I torsdags var jag på en trevlig bokkväll med jobbet. Det var våra hälsoinspiratörer som bjöd in till bokprat på Bokia. Det var flera böcker som jag skulle vilja läsa av de som presenterades. Köpte med mig två av dem hem redan på kvällen.
Askungar av  Kristina Ohlsson  och Hyptnositören av Lars KemplerI fredags fick vi hem 27 kg nötkött som vi köpt av
Karin och Karl Nillson Massa var det att ta hand om. På lördagen malde vi ca 10 kg av detta. Så vi har ätit både Biff ala Rydberg och kalops i helgen. Mumsigt
Vi har fått en del av våra fönster tätade i veckan så jag har putsat dessa i helgen + tvätta som vanligt. Så inte har jag varit sysslolös inte.


Till sist ett litet kort som bör ha kommit fram nu

Tävling

Hittat en sida med massa mysiga grejer. Att man dessutom kan vinna bla te där gör ju inte saken sämre


7 oktober

I söndag var jag ute i blåsten med min väninna och plockade trattisar. Hittadeinte så mycket men det blev till en middag i alla fall


3 okt - lördagkväll

Förstår inte att jag inte hinner med att blogga under veckorna.
Vad har då hänt denna veckan. Få se....
I måndags var jag på kören, sedan hem och betala räkningar. Tisdag, onsdag vet jag inte riktigt vad jag gjorde. I torsdags var jag inne i stan för att kolla in dit vår Panduro affär hade flyttat, men det var inga speciella erbjudanden där tyvärr. Gick bort till Brunsson och köpte några julpapper istället samt ett par av deras egna stämpelmotiv.
Igår blev det en sväng till stan innan det var After Work på Harrys, var ett tag sedan sist. Kom hem med en tröja och ett par tights. Efter lite mat och ett par öl cyklade jag hem för att se på Idol.

Idag har MiMas firat 1 år, så jag var där och fick bla göra detta julkort.

Fick även ett nytt verktyg demat för mig som man gör egna brads av. Hm, kanske något att införskaffa.
Köpte ett par stämplar som en av deras DT-medlemmar ritar.

När jag kom hem fick jag sticka iväg snabbt ige, sonen skulle ha kläder till maskerad med klassen ikväll. Det blev denna Maffiosstailing

Kavaj, byxor, väst och slips för 235 kr. Helt okej tycker jag. Kavajen var så gott som oanvänd, så den kan han ha till studenten också tänkte vi.

På em blev det världens oväder, regn och blåst så man var glad att man fick stanna innen. Som tur var höll det uppe när sonen gav sig iväg. Undra när han kommer hem igen.

Ikväll har vi tittat på Här är dit liv och Robins. Sedan blev det lite tid här framför datorn :-)