onsdag 31 okt

Det är ju inte klokt, redan siste oktober. Vart tar tiden vägen. Igår pysslade jag lite, blev 3 tändsticksaskar + att jag monterade alla mina stämplar. Men nu har jag fått hem ett nytt lass igen ;-) Har också planerat in en scrappträff här igen. Närmare bestämt den 17 nov.

image792
Här är ett kort som kommit fram till
mottagaren nu. Tyckte hon behövde lite uppmuntran just nu.
Fast det är det iof många som behöver, så vem vet kanske ligger det ett kort i någons låda en dag

måndag 26/10

Ja då var det måndag igen. Den här veckan har vi höstlov här, men jag jobbar på som vanligt. Har fart omkring som ett torrt skinn idag kring våra datorer. Fast jag han frostat av frysen också.
På måndagar sjunger jag också i kör. Det är så skoj, man får tänka på något helt annat i 1,5 timme, sedan cyklar man nynnandes där ifrån.

Känner nog av omställningen till vintertid, är dötrött nu. Så jag ska bara kolla mailen ch göra mina drag på spelsidorna, sedan kryper jag till kojs.

image791
Men först tänder jag ett ljus för min väns pappa som begravdes idag.

söndag 28/10

Ja då var det dags att stäla om klockan. Som vanligt en söndag tvättar jag så jag stäler inte om köksklockan fören jag har tvättat klart. Har svårt att hålla koll på när de bryter strömmen annars ;-)

Idag har jag betalat en massa räkningar, inte så kul. Jag har också dammsugit i bokhyllan. Plockat ihop en kasse med böcker att kasta och några att sälja på Tradera. Behöver plast för alla mina scrappsaker så nu åker böckerna ;-)

image790
En LO som jag gjorde förra veckan på scrappträffen

Lördag igen

Ja vad har jag då gjort denna veckan?
Hm.
Mina arbetskamrater blev glada och snopna över mitt generörsitet i veckan. Så det var bara några små provapå kuvert som jag slängde igår.
I måndags var vi på utvecklingssamtal med dottern. Ja inte var det mycket till utveckling inte. Alla lärare är nya detta år och ingen blickade framåt, utan man måste lära känna eleverna först. Hela 7:an åt skogen alltså. Men hon verkar jobba på och klarar sig bra. Klasskamraterna tar tillvara på hennes kunskap. Kul.
I torsdags var jag på scrappträff och påbörjade 2 st LOs. Det är hopplöst med texter, så de ligger vilande tills rubrikerna kommer på plats.
Igår började jag 6.30 och startade dagen med en d¨ålig frukost då mjölken var slut :-( Var sen på utflykt med en 5:a hela fm. Kallt var det. Tur att det inte blåste också.
Idag har jag varit på stan med sonen och shoppat höstjacka åt honom. Tog bara 15 min, annat än med dottern det ;-) Var en sväng till vår Panduroåterförsäljare men de hade inget hemma av det jag ville ha. Så en lite beställning blev det istället. Köpte även en liten söt grisstämpel hos Brunsons.
Har dessutom hunnit göra 3 julkort till.
image786

image787

image788
Här har jag använt ett pulver som jag köpte på scrappträffen förra veckan. Man spraya på pulvret blandat med vatten på sin "duttade" bakgrund. Stämplade lite snöflingor med watermarkdyna och målade över med blått pulver.

Ikväll var sambon och jag och lyssnade på Magnus Betnér i ett slutsålt Halmstad Teater, 900 pers. Betnér är skarp som bara den i sitt resonemang och det klappades, visslade och hojtades friskt under de ca 105 min som det hela höll på.
image789

Äntligen

KVINNLIG SJÄLVSÄKERHET
I takt med att vi blir äldre ökar vi i vikt. Detta beror på att vi ackumulerar mycket kunskap i huvudet.
Men klart, någon gång finns inte mer plats för så mycket information i vår lilla huvud. Då börjar informationen att fördela sig över resten av vår vackra kropp?
Och nu förstår jag allt!
Jag är inte överviktig!!
Jag är inte tjock!!
Jag är lärd!!
MYCKET lärd!!

Scrapträff

En härlig scrappdag fick jag igår på Kattegattsgymnasiet. Tror vi var ca 60 st som satt och scrappade. Tävlingar var det, mat, fika och trevligt sällskap. Var inte hemma förren runt 22-tiden.

image783
Utmaning: 3 av allt
image784
Tävling Julkort, mönstrat papper, metall dekoration, band el knapp
image785
Skisstävling

******

Idag har jag varit duktig och rensat ut i badrumsskåpen. Blev en stor kasse att slänga och en del att ge bort om någon vill ha grejerna. Detta var ett av mina " att göra" grejer på sommarsemestern. Men men, nu är det gjort i alla fall.

så var det fredag igen

Veckorna bara riner iväg minsann. Idag slutade jag tidigt och har packat inför scrappträffen i morgon. Tänk vad mycket man bara "måste" ha med sig och då har jag knappt några papper med mej alls. Men det behövs ju inte då det kommer vara 4 affärer närvarande.

Kom på att jag nog inte visat mitt nya husdjur än. Hugo den tredje heter han. Visst är han söt

image781

Nu har här pysslat.

I helegn har det varit soligt och fint, men kallt. Blir genast mycket gladare då och full av pysselenergi.
Har gjort en del kort till en crophelg vi har på en av mina pyssellistor

image772
Detta lila kort gjordes till förra helgen och levererades till Alingsås

image773
Tema Granar
image774
Tema: använd mönstrat papper till en del av stämpelmotivet
image775
Tema: Julkort med annan stämpel än julstämpel.
Kortet har bakgrundsfärg vitt, men det syns ju inte så bra här.
image776
Tema: maskering
Även detta kort har vit bakgrund.
image777
Tema: kanel
Motivet är stämplat med versa mark, sedan har jag hällt på kanel istället för embossingpulver. Doftar gott.

image778
Ett grankort till

Har även hunnit med 4 st LOs, samt 2 st som nästan är klara. Ska bara dit rubrik och text också.
image779
Invigning av mina nya dubbers. Himla enkelt att måla pilen var det.

image780
Fin LO på min gravida systerdotter.
Pysselträff

I fredagskväll åkte jag till Alingsås för att träffa 4 gulliga cybervänner. Det var sååååå himla skoj. Och såååå skönt att komma ifrån familjen ett tag. 2 hade jag träffat innan och 2 har jag bara mailat med än så länge. Men tänka att det är inga konstigheter alls när vi träffas så här.  Vi skrattade oss igenom hela kvällen, ja natten med. Lite pysslat blev det också. Fick lite specialkurs av söta Carina, som slet sitt hår med sina deltagare. Men denna lärde hon mej göra ialla fall

image769


På lördagen när vi väl vaknat till liv, ja nästan i alla fall så åkte vi mot Papperskraft men först stannade vi till i Floda hos Kortmakaren. Där fanns massa med härliga papper och hade jag vetat att utbudet på papper vars å dåligt på mässan hade jag köpt mycket mer där.
Framme i Partille träffade vi ytterligare en listvän. Strövade omkring blande alla utställare tills de stängde. Lite blev det köpt i alla fall. Och vi han med att äta också, smaskig god sallad för min del.
image770

image771


Ja längtar redan till nästa gång jag ska få åka iväg på cybervänträff

Levererade kort

Dessa 3 kort bör ha kommit fram till sina mottagre idag.

image766

image767

image768