27 mars

Verkar bli vecklig uppdatering här.

Vad har då hänt i veckan?
Det vete sjutton igentligen.

I söndags var jag på kurs hos MiMas - vikarkurs. Fick göra 6 olika projekt. Bla dessa





Vilket jag fastande för två av dem. Har gjort dessa två här hemma redan. Ett var ett tittskåpskort, eller vad man ska säga. Detta fick svärmor idag


Svärfar fick detta kort

Har scrappat lite, varit på kör, varit en sväng på bokrean - 60% på reapriset. Höll mig och köpte inte så många böcker. Behöver läsa dem jag har först. Bakat en omgång nötkakor.



Tävling

Practical Scrappers har en "giveaway" för både nya och gamla följare just nu. Pröva lyckan du med



19 mars


Till en söt nätvän


Till en kollega som är en hel månad äldre än mig :-)


18 mars

Förra helgen blev det både konsert, Kebnekajse och ett Ikea besök.


Konserten var riktigt bra, var dock nästan ingen öl alls i de små flaskorna. Men ändå var det segt att gå upp på lördagen. Då åkte Rasmus, svärisarna och jag till Ikea.

Rasmus köpte en fåtölj och lite bra att ha prylar till det är dags att flytta hemifrån nån gång.
Själv köpte jag mig en ny och skön kudde bla.




Fixade allt runt min kortkurs som de i sista stund ringde och avbokade. Ska försöka få ihop en ny tid, Ja ja, betalt för materialen måste de fixa i vilket fall som helst. Hoppas det inte dröjer för länge med att fixa ett nytt datum.


17 mars - jäkla väder

När man äntligen ser ett hopp om att våren ska komma, inte bara meterologiskt sett, för då kom våren i måndags, så får vi en massa snö igen. Har snöat hela kvällen här nu. Inte kul alls :-(


nytagen bild 22.10

6 mars

Oj det var visst ett tag sedan.
Var i princip sjuk hela sportlovsveckan. Gick och jobbade på torsdagen, hade egen planering då men även det tog på krafterna. Fredagen jobbade jag i barngrupp men vi hade det lugnt. På kvällen var jag på VIP-kväll på MiMas och fick se Marias nya lokal. Ljus och fin. Tjattrade med en massa folk innan jag stupade i säng. Lördagen  gick åt till återhämtning.

Har fixat en massa med mina foton och dragit iväg en beställning till Simsalabim. Blev dock lite tokigt när jag skulle hämta dem i onsdags så jag fick bara med mig hälften av korten. Ska hämta de andra i veckan.

Förra vecka gick åt att planera min scrapträff som jag hade igår. Tävlingar ska hittas på, priser  delas upp, mat inhandlas och alla grejerna ska dit. Hade i alla fall en mycket trevlig dag/kväll. Det är så skoj för alla är så nöjda :-)
I går fick även jag en del gjort i kortväg. Bla så har jag gjort de kort som mina ev kursdeltagare ska få göra nästa vecka. Kanske bäst att kolla om det blev några deltagare elelr ej...

Jo vi har äntligen fått våra nya köksluckor. Det blev så fint.

Den här tagsen snodde jag ihop inför Mimas nyöppning