28 maj - Bal

Visst är hon vacker min dotter :-) Specialsydd klänning precis efter hennes önskemål.
Det blev en lång väntan innan hon och hennes sällskap kom. Tror t.o.m att kl blev över 18 innan de kom. Tanken var att alla skulle vara inne till dess, men icke min dotter inte. Ja hon var inte sist iofs. Hon var så glad och lycklig, hon riktigt strålade. Hoppas hon gör det även när dagen tar slut framemot kl 5 i morgon bitti

25 maj

I veckan har dottern sin sista fotutställning med skolan. Verniss
agen var i tisdag och då var jag där.


Det är hennes bilder som är bakom henne.


Strandfynd 1


Strandfynd 2


Härliga rondodendron i Norre Katts Park

24 maj

Bara 7 månader til julafton :-)
Här har vi underbart sommarväder, kom bara lite plötsligt. Fast i dag har det varit mer behagligt.

Idag har jag vandrat omkring på stan och satt ihop en tips/sakletar rund till mina fritidsbarn som vi ska göra i sommar. Desa filurer hittade jag då.

Hade tänkt unna mig sommarens första glass när jag var klar. Ståri kön och ska ta upp plånboken men... den är borta. Har jag blivit rånad under min väg? Har ju faktiskt stått fullt koncentrerad och fotat och skrivit ett antal gånger. Blev att skynda hem för att leta.... och jo den låg kvar hemma. Vilken lättnad, men glassen blev jag blåst på, likaså all frukt jag skulle handlat, kanske ett par nya braller......

Ikväll har vi övat inför lördagens konsert ute i det gröna. Vi har Halmstadgille den här veckan, så här händer en hel del.

Vi har cirkus i stan så jag cyklade förbi där på vägen hem. Inga elefanter ute men väl dessa


Gångtunneln över järnvägsspåren är också på plats, snart ska vi kunna använda den. Då blir det en hel del närmare för oss till tåget

20 maj

Så var en härlig långledighet slut. Har fått hem dottern från Armenien. Så allt är som vanligt igen med en tv som man aldrig kommer åt på kvällarna.

Har fixat med mina stämplar och monterat och satt in dem i album. Var tvungen att köpa fler vykortsfickor men det blev dyra fickor då jag kom hem med en massa annat kul från Atelje Hantverk och Lektyg.

Har också hunnit gå ett par promenader vid stranden, härligt. Även en söndagspromenad med kompisen blev det också.

Värmen kom idag så nu hoppas vi på att den stannar hos oss.


Kort till kompisen som hade Öppet hus i tisdags. Trevligt och gott :-)
Stormarna har tagit hårt åt sanddynerna.

14 maj

Varit lite småkrasslig i helgen men jobbat idag ändå.
Har bla varit på möte med Microsoft om datorn i skolan. Några tankeställare fick man. Började med en lättare lunch och satt då tillsammans med bla. Eva Funck. Sprallig och glad person.

Ikväll har jag gått BUF-ruset, en del i vårt hälsoprogram i förvaltningen. Blev 4, 7 km och en blåsa under foten. Vann en stegräknare på utlottningen de hade. Kul. Nu är det sista veckan, sen kan man börja slappa igen ;-) eller....

Dottern åkte i väg till Armeninen i fredags och ska vara borta i en vecka. De bloggar undertiden och den hittar man här
http://stringsontour.blogspot.se Ser ni något foto med en tjej som har olika färger på strumporna är det hon :-)
kort till ungarnas kusin

Papermaze

Kolla vilken härlig Blogcandy som finns hos Papermaze just nu


6 maj

Våren kan visst inte bestämma sig. Igår såg det underbart ut ute men när jag kom ut så var det svinkallt i solen. :-(

Igår hade vi avslutningskonsert med Komminkören. Det ger en sådan himla kick av att få stå framför en publik och sjunga. Det är sååå skoj. Tur att min andra kör kör på under hela sommaren också.

Idag har jag faktiskt pysslat lite. Ja det blev 6 st kort gjorda så jag är nöjd. Nu stundar en arbetsvecka igen med div möten. Men snart så är det helg igen.


Alla studentinbjudningar. det börjar närma sig nu

1 maj


Idag har vi haft underbart sommarväder här. Var till Biltema på fm och det var så skönt ute att jag stack hem och fixade lunch och cyklade sedan ner till stranden. Där satt jag på en stock och tittade ut på ett gnistrande hav och åt min mat. Livet kan vara bra härligt ibland.


Massa småkryp flög omkring överallt