27 sept - Ännu en helg tillända

I helgen har jag knappt varit utanför dörren. Jo jag var på Bondens marknad i går och handlade en massa grönsaker, bröd och ost. Sitta gången för i år. Synd, det är så skönt att kunna köpa närproducerat på det här viset.

Var och tränade i går. Börjar med cykling för att sen köra en massa styrketräning

Annars har helgen gått i pysslandets tecken. Blev 9 kort och en LOs klart.Påbörjades på scrappträffen för ett tag sedan men gjordes klar idag

Dessutom har vi frostat av frysen, så då kokade jag en omgång lingonsylt. Har tvättat med som vanligt en söndag.


25 sept

Ja jag är lite dålig på att uppdatera här nu, jag vet. Har det tufft på jobbet för tillfället, dessutom har det inte blivit så mycket pysslande heller. Var och scrappade med några vänner i söndags em/kväll. Fick 3 st kort gjorda då i alla fall.

Har börjat med min kör igen. Kuligt. Man liksom rensar ur huvudet när man sjunger.

Annars sitter jag mest på Facebook med olika spel nu, när jag inte tittar på Heros. jobbigt när det sänds 5 dagar/vecka och dessutom för sent för mig att se.

Hösten har kommit med både regn, blåst men även härliga soldagar. Fåglarna flyttar. Har varit många fågelsträck på himlen denna veckan.

Idag hade vi musiker besök på skolan
Perla Bjurenstedt. Mycket trevligt, med prat om att barn har rätt till ett bra liv. Han har skrivit egna låtar på detta tema. Enkla och sjungvänliga. Rekomenderas.

Månadens "tummen ner"

Är det fler än jag som reagerat på Hemköps nya giv? Inte nog med att man ska hålla ordning på kundkort, rabattkuponger osv. Nu ska vi själva sätta dit röda prislappar på de varor som det är rabatt på den veckan!!!!
Och kampanjen är stor, alla har fått nya tröjor med samma märke som den man ska klistra på varan.
Men hallååååå. Inte fasen är det kunden som ska prismärka grejerna. Snart får vi väl skära upp pålägget i charken också, eller varför inte baka ditt eget bröd i deras ugnar, grilla kycklingen själv. Har man otur så finns det ingen ledig ugn när man kommer och då blir man blåst på varan.

Det är bara att inse att Hemköp sakta men säkert gräver sin egen grav. I alla fall här på Öster.


15 sept - irriteradGu vad jag blir irriterad på alla som ringer för att diskutera vad som är bäst för mig och min ekonomi. Skällde ut puckot som ringde idag. 3:e på 2 veckor. Undrade så fort han presenterat sig ocm de inte hade någon koll på folk de ringde. Han blev lite ställd och sa att de inte ringt mig sedan juni någon gång. Men skitsamma om det nu inte var från samma ställe. Sluta upp att tala om vad som är bäst för mig. Hur sjutton kan de försöka göra sken av att veta var jag har mina pengar!!! Och att de gått back så och så mycket.....

Jag söker själv upp om jag vill ändra något. Inte sjutton gör jag det bara för att någon pojkspoling sitter och läser innantill på sin dataskärm. Men denna var påstridig och förstod inte hur jag kunde vilja gå back på mina pengar. Det var vääääldigt nära att jag slängde på luren i örat på honom.
Talade om att det hjälpte inte att han tjatade jag tänkte inte ändra något ändå.

Hoppas han strök mig ur sitt register nu.


Får lugna ner mig framför Idol om en stund


Heja Halmstad

13 sept

Vet inte vad jag gör i veckorna igentligen. De bara flyger förbi. I fredags var jag en sväng till stan efter jobbet. Gick in på Brunsons som skulle ha fika, men det var först nästa vecka.

I veckan är det några som envisas med att punka cyklarna på gården.  Klart irriterande :-(

I lördasg var jag in till Bondens marknad och handlade lite smått och gott.
min korg


rykande åtgång på våra lokalt odlade grönsaker

Var även inne och kollade på vårt nya ungdomshus, noll tre fem. Öppet hus, sedan är de bara för de mellan 15-20 år Är vårt gamla bibliotek som har fått en ordentlig renovering. Synd att man inte har åldern inne.På kvällen firade vi sambon som fyllt år för några veckor sedan. Dottern drog på invigningsfest på nol tre fem och sonen försvann till en kompis som fyllt år. Så nu ska man behöva oroa sig för bägge som är ute på vift.

I dag har jag slappat framför dvn i flera omgångar samtidigt som jag tvättat.

Det börjar märkas att hösten är påväg även om vi hade några härligt varma dagar förra veckanTävling

Titta vilka fina utsmyckningar man kan vinna hos Magdas Scrapbooking


7 sept - segt

Idag har det varit segt. Som någon annan skrev någonstans så är jag nog scrappbakis. Men efter en sådan helg är det helt klart värt det.

Här kommer ytterligare lite av det jag gjorde


Helt utanför helgens tävlingar


Skiss-tävling


Vi fick lära oss göra blomrankor, nja det var nog inte min grej.härlig helg

Har haft en intensiv helg. I fredags började jag kl 6.30 och gjorde ett dagsverke. Sedan var jag hemma en stund innan jag gick till MiMas för att hjälpa till inför helgens scrappträff. Packade 120 Goddibags med bla finfina papper från Maja design, ett mycket trevligt erbjudande från vår lokala fotoaffär Simsalabim + lite smådekorationer. Sedan var det dags att packa ner hela butilen och förflytta den till Östergök där vi sedan skulle vara. Kan tala om att det är inte lite grejer som finns i den affären.
Kl 00,30 var jag helt slut och lämnade de anxdar som hade ytterligare några timmar kvar innan allt var fix och färdigt.

Upp, inte med ettt skutt kanske, men ändå för att packa om mina grejer. Var vääääldigt tacksam för att jag packade redan i torsdags. Regnet vräkte ner när Annas sambo hämtade upp oss.
Sedan följde många trevliga timmar fyllda med prat, skratt, tävlingar, demos, nya bekantskaper och god mat. Dock gjorde allar arbetstimmar dagen innan sig påminda, så fram emot 23-tiden vandarde vi hemåt. Kan lova att jag somnade ovaggad den kvällen.

Idag var jag mycket piggare och fick redan innan lunch 2 kort + en LOs gjord.

Totalt under helgen har det blivit 5 kort, en ask, en blomsterranka, en dekorerat glas, 4 helfärdiga LOs, en som saknar rubrik samt en som ska sättas ihop.

Här kommer ett smakprov av allstren


Inkidos make-and-take


Prova på med Scraphouse


Skisstävling - lördag


goodibags-utmaning


Minst 5 foton - lördagstävling

Mer bilder kommer i morgon, nu ska jag sova. Har som sagt haft en mycket trevlig helg

1 sept - Grattis

Grattis till min systerdotter som fyller 23 år idag. Tänk vad tiden går

Förhoppningsvis har hon fått detta kortet nu

Idag har vi haft en varm sommardag här. Inte undra på att folk blir förkylda när vädret pendlar så

Har börjat organisera lite inför scrappträffen i helgen. Sorterat lite foton bla