Ny scrappbutik

Det har visst öppnat en ny scrappbutik. InFrame scrapbooking Registrera dig här och få deras nyhetsbrev
http://www.inframescrapbooking.se/nyhetsbrev/ref/80/

28 mars - sommartid

Då var det bara att kliva upp en timme tidigare än vanligt idag. Sommartiden är här. Den senaste veckan har förvandlat staden från vinter till vår. Ungarna springer omkring utan jacka, även om den skulle behövas ibland. Men varmt har vii haft. Härligt. Efter lite regn igår så är också det mesta av snön borta.

Veckan som varit har gått i funderandetstecken. Ska jag möjligen begära att få gå ner lite i tjäntsgöring. Känner just nu att jag inte orkar eller hinner med något annat än jobbet. :-(

Något som är bättre är att jag kommit igång med träningen igen. Har inte varit iväg sedan innan jul. Men nu går det åter att cykla så nu ska jag igång igen. Ännu roligare var att jag klarade armhelvetesmaskinen utan problem trots uppehållet. Det gladde mig verkligen.

I går var sonen och jag på stan och letade studentkläder. Hittade en fin kostym för under 1000-lappen. Ett litet fel var det dock som jag upptäckte när vi kom hem. Den måste kemtvättas. Hur bra är det med studentbyxor som ska användas under en vecka att inte kunna tvätta dem själv. Får allt dra in till stan igen och kolla om det är så med alla kostymer.
Igår var det även Earth hour, självklart släckte vi ner den timmen det varade. Cyklade ut en sväng för att titta på mörkret, men inte sjutton märktes det någon skillnad inte. Hittade inte ett ändaste hus där allt var släkt. Dåligt jobbat.

Har fått hem min påskatcswapp så nu kan jag visa mina bidrag

21 mars - vår?

Kan det möjligen vara våren som är på väg nu? Snön håller sakta på att rinna bort. Fåglarna kvittrar. Det är ljust ute innan det är dags att stiga upp och jag gick i bara en munktröja på mig idag :-)

I går hade jag scrappträff för ett härligt gäng. Stort tack allihopa. Kul att ni vill komma. Tack till Anna på 
Pysselgården och Maria på Mimas som sponsrade mig. Anna var med och reade ut stora delar av Pysselgården. Det tävlades och fikades. Själv var jag inte speciellt taggad på att skapa tyvärr. Blev bara två kort och ett påskägg som inte riktigt blev som jag tänkt. Gick ifrån lokalen när kl var 22.30, och då var jag ganska trött,. hade varit där sedan kl 9. Ja jag hade t.o.m varit där i två omgångar tidigare på morgonen och lämnat det sista.  Hade räknat med att kolla på svtplay i sängen mn internet strular av och till. Nedrans Hitnet. har varit så sedan de bytte nåt system. Inte verklar de veta vad som är fel heller, men betala ska vi :-( Så det blev att krypa till kojs och sova efter ett glas vin.


Detta kort är med i Annikas bloggtävling där jag hoppas vinna detta presentkortHär är det andra kortet jag fick ihop.

Idag har jag tvättat och städat i lokalen, dottern skulle hjälpa till men tji fick jag, pojkvännen drog visst mer.

Nu är det bara två veckor till påsklovet, då ska dotter och jag fara hem till Norrköping. Måntro far har hittat några gamla kort till mig tills dess.

14 mars

Ännu en vecka har nu gått sedan sist. Vad har hänt då?
Ja vi var och firade svärmor och svärfar igår.


Kort till svärmor


Flaskkort till svärfar

Håller på att planera inför nästa helgs scrappträff. Bakat matbröd. Kollat över tävlingar och priser. Har även börjat spåna på lite kort till mina nya kortkurser som jag ska ha på jobbet.

Rasmus var på studentfest i veckan. Tema "Jorden runt" Se så stilig han blev i sin egenhändigt målade jordentröja. Även ekvatorn fick vara med :-)


I natt snöade det igen, ska det aldrig ta slut? Fast det är väl ett i-landsproblem

I lördags dog en tjej, Anna,  som jag följt ett tag på hennes
blogg. Livet är bra orättvist. Det är tur att man inte vet vad som ska hända med en i framtiden, eller i morgon eller nästa vecka eller...

7 mars - trevlig helg

Helgen har gott i trevlighetstecken.

Band of brothers
I fredags var jag tillsammans med nåra kollegor och lyssnade på ännu en kollega som spelade på After Work på Fox and Anchor. God mat och härlig spelning.

Lördag/söndag har jag tillbringat i Kungsbacka/Onsala tillsammans med 5 st nätkompisar. Vi har träffats några gånger de senaste åren. Mycket prat och skratt blir det.
Startade med shopping hos Paula och netha på Papermaze.


Någon ville ha extra vaniljsås, bra med dubbla tallrikar :-)

Sedan besök och fika på Kungsmässan.

När vi sen skulle köra till Onsala var den ena bilen helt död. Det blev att jaga startkablar och koppla efter alla konstens regler.


Väl ute i Onsala blev det fika och småprat innan det var dags för tacobuffé.
Paketleken och pyssel han vi okcså med. När kl började närma sig 3 var det dags att krypa till kojs. Han sova några timmar innan det vankades frukost och mer pratande. Vid14,30 tiden bröt vi upp och startade vår förd hemåt. Själv gjorde jag ett kortare besök på Kungsmässan i väntan på tåget hem.
En mycket trevlig helg är nu till ända. Tack tjejer. Synd bara att 4 av våra vänner saknades. Men kanske nästa gång.....

3 mars

Idag har jag fått mina tänder putsade och krafsade. men aj vad ont man har hela dagen sen.

Äntligen har snön börjat försvinna. Jag är förvånad över att vattnet försvunnit så snabbt, både ju vara tjäle i marken. Bara några veckor till påsk och då åker dottern och jag till Norrköping. Måste upp och härja med min mor och far lite.

Har fått hem mina fina nya smycken idag. Köpte hos
JFR
Dessa blev det, armband 1, armband 2, halsbandBidrag till skisstävling i helgen