25 april

Så då har ännu en vecka gått.
I fredags fick jag rycka in och hjälpa till på MiMas, Maria skulle iväg på mässa och behövde hjälp att packa ihop butiken. Gick snabbt och lätt.
På kvällen prövade vi ev studentmat, fast jag är nog lite tveksam till det alternativet.

I går skulle jag iväg och träna men när jag väl kom dit så var det stängt. De har ändrat öppettiderna, till det sämre. 9 på lördagen och inte förren 11 på söndagen. Då ska jag ju vara klar och sitta hemma och äta frukost och se på någon film. Tog en sväng med cykeln istället.

Har blivit lite städning också i helgen eftersom vi firade min födelsedag i dag, lite så här försenat. Bjöd på våfflor vilket blev uppskattat. Blev både kaffe och grädde kvar och lägger man sedan till lite whiskey och farinsocker så var det inga problem att ta hand om resterna när gästerna gått hem. Fick en utflykt inkl lunch, pengar och trisslotter. Även del av biljett till Leonorad Cohen i Malmö den 4 aug av sambon.

Nu är även alla grejerna till min kortkurs packat och klart. Hoppas de blir nöjda även denna gång.


Fina tulpanhjärtan på väg in till stan


Vår på gång


Badrums spindel

20 april

Kylan håller fortfarande i sig. Har även haft regn i em/kväll :-(
Idag har vi varit och kollat in lokalen vi ska vara i på Rasmus student. Blir säkert bra. Rummet att sova i såg också okej ut, dock saknades det en minibar, så jag hoppas syrran klarar sig ändå.

Har varit och köpt alla grejerna till min kortkurs, tyvärr fanns inte pappret jag ville ha så jag fick tänka om lite. Men det ska nog bli fint detta också. Det får ni inte se förren jag haft min kurs. Två olika vikningar ska de i alla fall få prova på, samt embossa lite.
Köpte även en sprayflaska som man kan använaf istället för att montera sin stämplar. Verkade väldigt smidigt.

Var in en sväng till stan och hämtade mina foton som var klara. Köpte med mig lite frukt och grönt från torget med.

Nu har mina vårkort kommit fram samt 2 födelsedagskort som jag gjorde utav grejerna vi fick på MiMas Tim Holtzinspirerande kurs i förra veckan.


Här distressade vi bakgrunden, hade vi watermark på stämpeln(tror jag), sprutade på lite vatten på stämpeln, stämplade och tog sedan snabbt upp det blöta med lite papper. Effektfullt.


Watermark dyna och clear embossing, efter det så distressade vi in tagen. Gillade jag med.


Det här var den första tagen.
Här fick vi testa lite olika stämplar, man kunde spruta med lite vatten så flyter motivet ut lite.
Vi använde crackel paint, både clear och guldigt. Det guldiga var inget för mig.
Stämpeln med fläckarna köpte jag.


Alla 3 tagsen där vi tog bort stämpelavtrycket.Distressa, sedanstämplade vi med en watermarkdyna, målade över med perfect pearl-pulver, då kom motivet fram så här. Inte riktigt min grejer kände jag.

18 april

Har haft en lugn helg. Har pysslat en del. Blivit lite kort bl.a till min kurs jag ska ha vartefter. Börjat på en atcswapp också.
Har dragit iväg en stor kortbeställning igen. Bör vara klara föravhämtning i morgon, men det hinner jag inte utan de får vänta till tisdag.

Våren kom av sig och det har varit grått, kallt och trist väder. Måhända är det vulkanens fel, vad vet jag. Ganska fascinerande vad jordenskrafter kan ställa till med. En stor del av Europa blir lamslaget när inte flygan kan flyga som de ska.

Uppräckte när jag fixade bland alla foton att det finns en del som jag gjort som jag inte visat ännu. Här kommer några14 april

Våren kommer så sakteliga. Har slängt av mig strumpor och går nu i sandaler. Härligt.
Hade en härlig dag igår när jag slutade 13 istället för 17. Var på stan och köpte glass på torget och satt där och njöt av solen. Han även med en sväng till banken.

Ikväll har jag varit på kurs på MiMas, gick i Tim Holtz anda. Vi fick göra tags på 4 olika vis, med distresser som huvudtema. Han inte få några kort klara så det får jag väl försöka mig på i helgen. Ingick en hel del dekorationer också. Är helt olik min raka strikta stil. Kul att bara smacka på så här. Foto kommer.


11 april

Ja då var påsklovet slut för denna gången. Kom ordentligt hem från Norrköping, möttes av regn :-( Men sedan dess har även solen lyst på oss. Glassbilen är på plats. Alltså är våren här. Har även varit ute i sandaler.Har blivit beviljad att gå ner i tjänst, så från och med på tisdag kommer jag sluta kl 13 varje tisdag fram till skolan slutar. - 10% Ska bli skönt.
Sonen gjorde högskoleprovet i lördags och det gick väl skapligt. Tänk, nu är det bara 2 månader kvar till han blir student.
Jag tog en sväng bort och hälsade på Scrapperiets träff borta på Alet. Blev några vårigapapper med hem.

Idag har jag varit och sett på Farsan, på bio med sonen. Smårolig även om slutet kändes lite krystat.Mitt misslyckade påskägg blev rätt okej till slut. Började på det på min  scrappträff men färgen ville inte fastna utan började flagna av. Men med lack och lim så sitter det fast nu.

7 aprilIdag har jag firat min födelsedag med syrran och hennes familj. Min systerdotter fyller också år idag. Paket och tårta precis som det ska vara. Spelade gitarrhero. Kul. Skulle jag kunna tänka mig att ha hemme med :-)

Igår var vi till stan. Hittade ett par skor och nya ljusmanschetter till min Cultljusstake. Sara köpte lite kläder och ett par skor. Fikade med Susanna på Lindahls. Kul att sitta och prata en stund. Blir ju tyvärr inet så ofta.

Tröttheten börjar smyga sig på oss nu. Här har man inte samma nattvanor eller inte heller morgonvanor som vi är vana vid. Men i orgon sover vi gott i våra egna sängar.

Dock skulle jag behöva vara här ett tag till för att se till att mamma över på att gå ordentligt.


Påskdagen
Är nu i Norrköping. Gårdagen spenderades med släkten här hos mor och far. Ja den delen av släkten som kan för flytta sig och inte är dåliga. Många ägg blev det och en massa prat. Bus med systerdottersonen. Solen skiner men det är inte många grader.
Idag ska Sara och jag till Hageby centrum och se hur de har gjort om där. Såg att Panduro bla har flyttat dit. Ska även handla middag som vi ska laga hos min stackars faster som annars bara lever på färdiglevererad mat som får stå i kylen en massa dagar. Ja inte såg det så himla gott ut inte. Så nu ska han få lite riktig mat igen.


Glad Påsk


Idag far jag och dottern upp till min släkt i Norrköping. Ska vara där en vecka. Hoppas ni får en solig och skön ledighet. Verkar bli bättre väder i Norrköpping än här i alla fall.


Ett kort som skickades till en fd. kollega i veckan

tävling

PåskGodis candy är det hos Inkido.

Hoppas på tur kan man ju alltid