Trött

Måste nog vara trött, sov till kl 9 då väckarklockan ringde, var tvungen att gå upp i tvättstugan. Men jag hade lätt kunnat sova vidare. Det är ju så himla mörkt ute :-(
Fick ihop 5 st kort och en låda på fm. Sedan var jag på adventkaffe hos svärisarna som brukligt är på 1:a advent. Sedan hade vi övning och konsert med Kommunkören. Kul, var runt 100 pers och lyssnade på oss.
Blev sedan en sväng på stan. Köpte lite ost och några band hos Brunsons, ja osten köpte jag inte där förstås ;-)
Resten av kvällen har jag fixat med alla julkort och tändsticksaskar som jag ska ta med till jobbet i morgon och försöka sälja. Hoppas det ärnågon som köper något i alla fall.


Äntligen helg

Ja inte för att jag han det jag hade tänkt idag inte.
Var på Öppet hus med dottern på Stureskolan, där hon med stor sannorlikhet ska börja gymnasiet. Frågan är bara vilken linje. Blir det Media- foto eller Samhälle med estetisk inriktning? Ja man ska vara glad över att inte behöva välja i år utan att man har gjort sitt val här i livet redan. Det finns ju en uppsjö av linjer och varianter. Besöket tog längre tid än jag beräknat och när vi var klara så hade det börjat regna dessutom. Blev alltså inget stadsbesök. Gick och handlade lite mat istället. Var resten av dagen tog vägen vet jag inte. Blev inga lussekatter bakade i alla fall. Ett litet kort knåpades ihop till Cybercropen hos Stämpelstudion
Har stämplat baksidan på alla kort jag har liggandes. Skönt. Ska ta med en omgång julkort till jobbet på måndag tänkte jag. Lite tändsticksaskar tar jag också med. kanske några dekorerade askar om jag hinner fixa det i morgon. Ska ju ha konsert med Kommunkören + att det är 1:a advent och skyltsöndag på stan. Adventskaffe hos svärisarna kanske jag också hinner med om jag får tväten klar i tid.

Här kommer några LOs som jag inte visat tidigare
Pust

Har jobbat i veckan, men varit ganska orkeslös på kvällarna. I måndags hade vi sista övningen med kören innan vår konsert. Kände att rösten inte skulle klara av kvällen men gick dit för att höra mina stämmor. Kunde förstås inte låta bli att sjunga en av sångerna och sedan fick jag ett hostanfall som sträckte sig över de kommande två låtarna. Kul? not!

På tisdagen var det stråkkonsert med de flesta av Kulturskolans stråkorkestrar. Alltså skulle dottern spela.

På onsdagen var jag på scrappträff hos Mimas, kul. Fick ett kort, en LO och en tändstickask  gjorda samt två lådor hopvikna. Det var två tävlingar också bla en LO där jag hade enda bidraget. Ganska lätt att vinna alltså. Pris bestående av stämpledynor, blommor och färdigvikt kort. :-) På dagen hade vi studiedag och satt och diskuterade frotidsmål  på fm. På em var vi på en föreläsning om ADHD. Tröttigt då man inte är van att sitta still en hel dag.

Torsdagen behövde jag inte mycket att göra innan jag kröp trött i säng strax efter kl 21

Idag började jag som vanligt tidigt, alltså redan 6,30. Full rulle är det på en gång. Avslutade arbetsdagen med medarbetarsamtal. Kändes väl rätt okej. Resulterade i att vi ska göra en ordentlig arbetsbeskrivning för mina datatimmar.

Kvällen har tillbringats framför tv´n. Först På spåret och sedan Idol. Tur att det finns dvd. Nu väntar jag bara på omröstningen sedan ska jag ta mej en välbehövlig sovstund :-)Lite bättre

Usch vad jobbigt det är att vara sjuk. Hela torsdagen hostade jag skallen i småbitar. Fredag nös jag mej igenom hela dagen. Orkade ingenting mer än sitta i soffan och halvkolla på filmer. Lördag, kände mej bättre. Faktiskt så pass bra att jag hade pyssellust. Blev 7 kort, 3 tändsticksaskar + en låda.
Dagen fortsatte i samma tempo. Gjorde 4 kort + 3 LOs. Hostan håller i sig så där långt nere från brösten, men piggare är jag i alla fall.

Ser du stjärnan i det blå....Spar resten till dagar då jag inte hinner pyssla ;-)

Sjuk

:-( Är hemm med en ordentlig hosta. Började lite grand igår med att jag kände mej småvissen, men det var lugnt på jobbet så jag orkade vara kvar. Dottern hade konsert så jag var och lyssnade på henne, sedan åkte jag hem och la mej nästan på en gång.
Sov sedan till 11,30 förutom när jag var uppe och ringde jobbet och under alla hostattacker förstås. Har inte ens haft ork för att pyssla något. Då är jag sjuk!

Har fått lite skojig post de senaste dagarna. Fått tillbaka ett par atc-swappar. Här är mina bidrag


Tema jul


Tema kvinna/kvinnligt

Har också fått ett bloggpris från
Kortmakaren. Denna fina stämpel:


Nu ska jag slå mej ner framför tv´n, alltid finns det väl något att zappa omkring på

Bloggcandy

Är det hos Rackarungen Men var inte med och tävla för då har jag störe chans att vinna ;-)

Blogg Candy

Är det just nu hos Inkido. Klart man vil lvinna lite :-)

Mer skapande

Ja jag fortsatte skapa idag med. Gjorde ett kort och en LO på fm. Sedan var jag på kurs hos Mimas. Bodil lärtde oss göra lite annorlunda kortvikningar + en ask. Asken kunde jag ju redan göra eftersom  ´jag köpt en sådan där "vikmaskin" innan. Men korten var helt nya för mej och kuliga att göra.
När jag kom hem fixade jag kalops, det är ju så gott men jag gör det för sällan. Sedan blev det ytterligare två kort.
Så till Scrapperimani har jag gjort 3 kort och 2 st LOs
Nu väntar en ny jobbarvecka, men denna vecka ska jag bara vara hemifrån på måndag. Ska bli skönt att lufsa omkring hemma resten av dagarna.

De första två korten gjorde jag igår.

Nästa LO och kort skulle inspireras av Scrapperiets logga, med massa bling

Nästa kort är efter en skiss


scrappat

Idag har jag varit scrappvärd på biblioteket. Tror jag satt själv i ca 2 timmar. Men det gick ingen nöd på mej. Lugnt och tyst och jättegott om plats att bre ut sig på :-) Scrapperiet har ju scrapperimani denna helg så jag gjorde två bidrag till den.
Här är den ena, är gjord efter en skiss


Nästa är ett kort - julkort med minst en stämpel


Påbörjade en till LO, nu ska det bara dit text och rubrik. Sedan blev det lite mer kort. Fick sällskap med kvinna som enbart gjorde kort. Satt och pratade och hade det trevligt. Det kom lite folk in då och då och pratade en stund. När det bara var ca en timme kvar så kom det en mamma och dotter och pysslade lite också. En kvinna som kom in stannade väldigt länge och fick massa med tips och inspiration med sig hem. Kul att delge andra sitt intresse :-)

Ska se om jag hinner någon mer tävling, köpte i alla fall lite rosa papper på Brunsons innan jag började på biblioteket.

Renate fick ta en sväng på stan och kika på några av våra sevärdheter, men det skriver hon nog om i sin
blogg


Tävling

Den här tävlingen hittade jag på en blogg. Vem vill inte vinna denna? Vill du pckså tävla? Besök då denna sida

Scrappträff

Kom gärna och hälsa på på biblioteket i morgon mellan 11-15,45. Då sitter jag där och är värdinna. Har precis packat mina väskor. Är inte lätt at veta vad man ska ta med sig. Ett album åkte ner i alla fall så folk har något att titta i. Kanske man skulle ha med några tidningar, elller papper till försäljning. Får se hur vädret är i morgon då jag ska traska iväg.

Nu är det strax dags för middag hos svärisarna


två småkort

Vunnit

Har vunnit utlottning på Kortmakarens blogg. En stämpel ska vinsten bli :-)

behövs lite uppmuntran i detta trista väder

Mysfaktor 1

Vad är mysigare nu när julen närmar sig än att ta en mugg varmglögg, pepparkaka och clementin?
Sedan är det bara att kura ihop sig under filten och slöa framför tv´n. Ikväll var det Höök.Se hur bra jag just nu är på Its your turn. Allt under 100 och nästamn allt tom under 50 :-)

Höstrusk

Har blivit allt mer säker på att denna årstid inte är något för mej. Regn, blåst och mörker. Nej fy sjutton inget kul alls. Men en liten ljusglimt hittade jag idag. De har tänt alla ljus i träden vid Nissan. Är så fint tycker jag.

Hinner inte med

Tiden går alldeles för fort tycker jag. Kan man inte bara stoppa upp tiden ett tag. Tänk vad skönt det skulle vara.
Helgen har varit skön. Har pysslat en del, både i går och idag. 2 LOs, julkort, atc,  grattiskort + några småkort.

Igår var vi på IB expo 2008, en musikupplevelse med Isidurs Bane(halmstadband) som stomme. De hade ett antal gästartister,
 Janne Schaffer

Luca Calabrese, trumpet, Christian Saggese, gitarr,
Mick Karn, bas, Pamela Kurstin, theremin, och trummisen Pat Mastelotto. Besök från Island var det också, Valgeir Sigurdsson. 
Totalt var de 13 musiker som spelade i olika konstellationer


Theremin var en häftig sak som man spelade på i luften, hon rörde aldrig instrumentet. Trummisen var stört skön, han + Pamela släppte sin första skiva där så den var jag tvungen att köpa. Likaså köpte jag en skiva med basisten Mick Karn. Ja det var ett härligt gung som höll på hela kvällen.


Norrland med Janne Schaffer, bara så härligIdag har det ju varit farsdag och detta kortet fick min pappa med posten i fredags.


Tävling


Vill du också vinna en sådan här lampa? Besök i så fall Rosa Hemmet

ScrapperiMani

Snart är det dags för Scrapperiets första cybercrop, närmare bestämt den 15-16 nov. Ska bli kul att se vad de tänker hitta på. Själv ska jag vara värdinna på biblioteket på lördagen i deras scrapprum :-) Hoppas jag hinner få ut lite tävlingar innan jag ger mej av.4 nov

Ja då är denna veckan igång. Igår var jag och sjöng i kommunkören. Det är så skönt att åka dit och blåsa ur hjärnan lite. Satt sedan och slappade framför tv´n. Idag är det ingen kalligrafi så jag har gått igenom alla länkar på min bloggkoll. Perfekt sätt att hålla ordning på när folk uppdaterar sina bloggar.
Var och köpte ett par fina julpapper hos
Mimas från Best Creation. Har anmält mej till ytterligare en atc-swapp så nu är det 27 st kort som ska göras, ja några är jag ju färdig med förstås ;-)

Vill man göra något ännu mindre kan man göra små inchisar. Här är mina halloweenbidrag

Slappat

Idag har jag bara gjort vad jag har velat. Suttit och pysslat framför tv´n samtidigt som jag kollat på filmen om Morgan Pålsson, Idol och Svensson, Svensson. Har blivit 6 st atc, 4 st julkort och en LO
Var ute och fotade lite i morsen bland frosten. Det är ju så vackert.

På em cyklade jag en sväng och fick ihop 8 st bilnummer. Ja de två första fanns ju här i vårt kvarter, nästa stod på parkeringen när jag var och handlade.
Sedan  hade jag hittat tre på raken när vi kom hem med bussen igår. två av dem stod där idag också. Sedan körde jag lite till och fick ihop nästa tre. Perfekt.


Tycker de lediga dagarna går alldeles för fort. Hade gärna varit ledig en dag i veckan också, men det har man väl inte råd med :-(

I morgon väntar jobbet igen. Nu är det 7 hela veckor kvar till skolan tar jullov. Nästa nedräkning har börjat ;-)


Kort till min svåger. Fick idéen med bladblomman på någon blogg någonstans, glömt var.


Ett av julkorten jag gjorde av härlig bazill och Basic Grey

Helsingborg/Helsingör

Igår åkte sambon och jag ner till Helsingborg för att gå på ytterligare en Lundellkonsert. Men villkoret för att jag skulle följa med var att vi åkte en sväng till Helsingör också. Den utlovade snön lyste med sin frånvaro, inte mej emot :-) Så mycket billigare är det inte längre att handla i Danmark men det är trevligt ändå. Åt på en italienskrestaurang.
 Blev panerad spätta, pomme och remouladsås. Mums. Köpte lite julklappat till min kalenderswapp. Köpte även något Irish creme liknande men med vit choklad.
På kvällen var det konsert i konserthuset. men måste säga att skånepubliken är mycket segare än Halmstadpubliken. Klart mer fart i Halmstad där folk ställde sig upp. Det ända folk gjorde här var att springa fram och tillbaka till toaletten. Har inte varit med om så mycket spring tidigare. Nja, på slutet ställde sig folk upp efter att Lundell puschat på till sin Gå ut och var glad igen. Då var det slut på den ordinarie delen, lika slött på extranumret, men när jag såg ett par i publiken ställa sig upp gjorde även jag det och snart stod alla igen, i alla fall till två låtar.
 Var rätt trött när vi kom hem men satt och pratade ett tag. Skönt att få sova. Tog bussen hem på fm, satt längst fram för att kunna leta bilnummer men till ingen nytta.
Dock såg jag nästa nummer när vi väntade på bussen till Helsingborg och nästa i Helsingborg. Har nu hittat upp till och med 278. 279 ska stå på gården bredvid men den fanns inte hemma idag.

Kvällen har tillbringats hos min svåger som fyllt år. God mat och dricka. Fick åka hem skapligt eftersom dagen räknas som helgdag och då går inte bussarna så länge.


En tändsticksask till värdinnan där vi sov.