29 juni

Ja då har sommaren kommit hit. Lagom till midsommar och allt. Hade en skön helg ute på landet. Kunde sitta ute både på midsommarafton och midsommardagen. Härligt. En promenad till havet blev det också förstås, men det blåste för mycket för att vi skulle kunna äta lunch där. Har nu bara 7 dagar kvar att jobba innan en behövlig semester startat.

På jobbet håller vi på att städa och röja. Vi ska få ommålat nästan i alla rum + en ny  entré så det är en del att fixa. Efter jobbet sitter jag på vår gård och läser Hypnotisören och dricker Lemon cold, mums
Midsommarsdagslunch


25 juni - Glad midsommar

Igår var det soligt och vackert. Idag känns det som om det skuööe kunna bli regn även om inte prognoserna "lovat" det. I alla fall blir det traditioneligt firande i Särdal. Kanske är det sista året där. Svärisarna orkar nog inte ha det kvar mycket längre. Sonen ska fira med polarna ikväll och kommer ut igen i morgon. Nu ska jag bara köpa det sista i matväg också så är allt klart sen.

Önskar er alla en skön helg

20 juni - slö

Idag har jag varit slö. Kanske det beror på att jag var uppe till närmare 2 i natt. Var ju tvungen att se klart på bröllopssändningen. Sedan var jag inte trött. Ja ett vackert bröllop var det. Viktoria strålade verkligen av lycka.
Hade tv´n på från ca 11.30 till det var slut. Undertiden satt jag och scrappade. Perfekt kombination. Resulterade i 10 st enkel LOs och en dubbel som gjordes klara idag. Gjorde allt utom rubrikerna och texterna igår. Dessutom har jag börjat på en omgång kort.

Vädret är trist, kallt och blåsigt inte alls så skönt som det ska vara så här års. Men kanske det kommer till min semester börjar om 3 veckor.

vad jag har gjort i helgen får ni se en annan dag. Här kommer istället lite kort som är levererade nu

Igår fyllde pappa år och fick detta kort

Min syster har också fyllr år och då fick hon detta kort

Vårt studentkort till Rasmus


Sedelkort som mina fastrar fick ge Rasmus


Till min svågers dotter


Till svågerns dotters pojkvän

13 juni

När alla gästerna gått hem.....

Ja då var firandet slut. Norrköpingsgästerna är nu hemma igen. Kul att ha haft dem här. Synd bara att vädrets makter inte varit på vår sida. Jag som hade planerat grillning och mysigt fikande på stan :-( Hoppas de kommer tillbaka inom en närmare framtid.

Idag har jag varit trött. Efter avvikning på tåget så fixade jag hyrlägenheten, sedan disk. Satt och somnade framför mahjong på datorn. Snacka om trött.
Till mat fick det bli rester. Lite tårta har också slunkit ner. Nu är det strax dags för sängen


12 juni

Tack till alla som var med på ett eller annat sätt och firade Rasmus student :-)

Gårdagen gick i regnets tecken tyvärr. Men jag tror inte studenterna brydde sig så mycket.
Var först på skolan och såg när klasserna sprang ut. Sedan var det hem och hämta plakat - in till stan -  fixa det sista i lokalen - hem och byta om - studentskiva  - städa - en cider i soffan - sova

Idag har det varit städa - stan - slappa - mat - tårta - yatzy - facebook - sova

10 juni

Nu närmar det sig.
Har varit på stan och fixat det sista. Syrran med barn och barnbarn har kommit ner från Norrköping. Bjöd på lite olika pajer innan vi gick bort till lokalen och ställde i ordning.
Fick gästerna till att stansa ut lite blommorSerpentiner måste man med ha


Se vad fint det blev.

Rasmus har lyckats knyta till sin slips. Nästan allt är på plats. tror vi har det mesta under kontroll nu.

I morgon ska plakatet sättas ihop och frukt ska skäras innan det bär iväg till utspringet på skolan. Min lille pöjk har blivit stor. Bäst att ta med näsduken


9 juni

Ja då har man jobbat färdigt för denna termin. From idag har jag semester. Ska ju vara studentmamma på heltid istället.
Hade tänkt att sticka till stan idag men här har det regnat konstant till kl var ca 16. Och det har varit rikligt vill jag lova. Har i alla fall bakat en massa tårtot, både till min "besvärliga" syster som inte tål allt och till oss andra. Har även gjort ett par pajer som vi ska ha till i morgon kväll när syster med delar av familjen kommer hit.
Har även passat på att tvätta. Började kl 9 och hämtade det sista nu kl 22. Skönt att få rent i alla sänger, handdukar tvättade + sonens studentskjorta.

Igår textade jag plakatet, ska bara sätta fast pinnen så är även det klart.

Nu får vi hoppas på uppehåll i morgon då jag måste in till torget och handla frukt till bålet bla.


Ett kort som en kollega köpt av mig

6 juni - Bal

Så då var denna dag över för oss föräldrar, släkt och vänner. Studenterna har förhoppningsvis fått i sig sin mat nu. Vädret var på vår sida. Lagom varmt och uppehåll. Alla (nästan) var såååå fina. Finast var förstås vårt balpar. Eller vad tycks?

De han bli fotade på några olika ställen :-)


Förstår inte att dejten nobbade denna matchande blomma :-)

Skönt att snart få gå och lägga sig.
Sonen kommer visst inte hem förren frukosten är klar  utanför skolan i morgon fm

5 juni

Igår hade vi studiedag på jobbet. Höll på med utvärdering av läsåret samt lite friskvård. Prövade på stepp. Blir tokig på hurtfriska ledare som ser så himla glada ut. Själv hade jag svårt att få ihop fötter och armar samtidigt. Resultat : onda vader och fötter. Nej detta var inget för mig, föredrar styrketräning.  Blev utlottning i vår stegtävling. Vann första pris :-) 30 min massage på Träningskompaniet. Kul

Häktiskt dag idag. Tvättat, börjat fixa mat inför nästa helg då min syster med delar av familjen kommer hit. Varit en sväng på lite jippo hos MiMas. Firat min svågers flicka och kille. Försökt att fixa till en fejknäsduk av en bit balklänningstyg. Kan tala om att det är inte lätt. Tog nästan 1,5 timme att få den snygg. Till i morgon är det bara att stryka skjortan kvar, sedan kan sonen åka på sin studentbal. Ska åka till dejtens föräldrar först och fota paret lite innan det bär i väg till Tylösand.Ja nu hoppas vi bara på lagom varmt och fint väder i morgon


1 juni

Hipp Hurra för min syster som fyller år idag.
I lördags skulle jag köpa present men det blev blommor till balkongen istället. Men du för gärna titta på dem också :-)