21 juli

I måndags var jag och köpte min bärbara dator. Det fick bli en från Siba. Körde dock till fel köpcenter först, men efter att ha ringt hem och fått en vägbeskrivning av Sara så kom jag dit. Var en liten behändig än.

På tisdagen ringde syrran och jag satt och åt frukost samtidigt som vi pratade. Skrek plötsligt rakt ut då jag bet i något hård. Vad var det då? Ja ingen läskig glasbit som jag trodde först utan en bit av min tand. Andra gången på 8 dagar. Var bara att ringa jouren igen, men de ville inte ta emot mig utan jag fick vänta tillnästa dag. Det visade sig att det inte gjorde något för då var det min tandläkare som hade jour.  Men 1300 kr kostade detta kalas. Hoppas inte det blir så här hela semestern.

I onsdags skulle jag in och fixa kontatkort till internet men det jag tänkt mig vsade sig vara det med sämst hastighet så det blev inget köp. Gick och kollade lite smått i affärerna med utan att handla något speciellt.

På kvällen var vi på konsert på Kajskjulet, Två lokala artister spelade. Inte så mycket folk men kul ändå.
Igår åkte jag åter in till stan för att skaffa ett abonemang hos tre, men det gick förstås inte för startpaketet var slut, skulle komma in på fredag. Tror inte det är meningen att jag ska ha något internet när vi åker iväg.

På kvällen var det så dags för sommarens höjdpunkt. Konsert med Eldkvarn och Nationalteatern ute på Solgården i Tylösand. Var där ca en timme innan det var sagt att de skulle börja. Det var tur det för då fick vi sitta. Mitt ben hade nog inte klarat hela kvällen stående. Även om höften har blivit bättre nu.

Vi stod väldigt långt fram när Eldkvarn spelade, runt om stod gapiga fulla småungar som bara kunde txterna till låtarna påsamlingsskivan. När de så spelade Pojkar, pojkar, pojkar så stod de minsann tysta. Det gjorde inte jag :-)
Måste dock säga att Nationalteatern slog Eldkvarn med hästlängder denna kväll. Sådant jäkla ös var det. Sjöng och dansade till alla låtar. Ja dessa låtar sitter som gjutna i minnet och nu går de för fullt här hemma igen, till sonens suckande. Cyklade hem genomsvett, trött och glad. 
HP-recension
Idag har det varit en seg dag som ska avslutas med lite körövning
17 juli - en vecka

Ja då har man haft en veckas semester nu. Vad har jag då gjort?
Rensat bland mina foton
Skickat beställning till Fuji
Lagt ner en himla massa timmar på att leta dator
Tillsist bokat en dator på SIBA
Varit på körövning
Lyssnat på flera sommarprogram
Sovit länge
Varit på Proggfestival
Tvättat
Nätshoppat scrappgrejer
Hostat, hostat och hostat.
Lagat en tand för 1100 kr :-(
Sprungit på Kent på stan :-) Synd bara att jag inte hade ork att vara mer trevlig under veckan.


Ja det har ju blivit lite gjort fast jag först inte tyckte att jag gjort något alls. Dessutom har min systerdotter fått en liten son i fredags. Glad över att han kom ut innan vi åker dit. Hade varit snopet annars.

Nästa projekt blir att hitta en mobilt internetabbonemang innan vi åker till Norrköping på söndag. Ska upp en sväng och härja med mor och far lite, el med hemtjänsten kanske.... eller vad tycker du far lilla :-)


Paintbox


Fläsket Brinner


Dungen

10 juli

Visst är det härligt med semester. Vaknade tidigt och satte mej och tittade på Morden i Midsommer, men måste se om slutet av någon anledning ;-) Suttit och läst på balkongen.
Varit och tränat för första gången detta år. Började lite mjukt med träning åt benen. Sedan cyklade jag en rund och åt lite skogshallon.

På kvällen åkte jag till Café Rotundan och var med på quiz. Satte mig vid ett bord där det fanns plats och fick komma med i deras lag. Tillsammans kom vi 2:a, trots att vi tyckte vi inte kunde något. Snälla som de var så fick jag priset, presentkort på 175:- eftersom det var med min hjälp de vann. Ja något kan man alltså :-) Efteråt spelade Vagando meddeltidsmusik även om vi även fick höra Abba.


Ätit både smultron och jordgubbar från balkongen

Undra vad jag ska hitta på för bus imorgon?

7 juli - äntligen

Ja då har man äntligen semester, Sista veckan slet jag som bara den på jobbet. Ska byta lokal så det blev att rensa bland alla sina grejer och packa. Dessutom ska jag starta upp en ny fritidsavdelning så det blev att planera och fixa i den lokalen med. Har även varit med på ett par anställningsinterjuver.

Men i söndags var vi ute igen och kollade in SM-veckan.

Då blev det Taido, konstig kampsport som jag inte begrep alls


Cykling Kortbanan herrar


Cykelcity.se tog alla medaljplatserna där.


Sedan kollade jag in Casting, Vivar ca 15 åskådare, verkar också som en meningslös sport, kasta fluga på land.


Här har redan vinnarna gått i mål i Triathlon-Mixstafett. Kvar att springa ett par km


Massa poliser har synts under dessa dagar så nu kommer vi väl se dem ännu mer sällan när det är liv på kvällarna :-(


Har även hunnit med två omgångar minigolf, på samma dag. Först med kära Jaana som är här med sin familj. Hennes dotter Matilda var också med och spelade. Tyvärr finns inger bevis på hur resultatet blev eftersom de två gemensamt la beslag på bevismaterialet. Kanske svar nog om hur det gick :-)

Inte en skymt av Jaanas boll ;-)


Fusk på g!!!

Nästan skjuter ingen hare :-)


Vet de inte om att jag fotade. Bara 2 banor kvar nu, hihi Jag i mitten.


Senare på kvällen spelade jag med mina kottar. Även då blev det vinst :-)


tror Sara tyckte synd om sin bror även här ;-)

Ett halvt lamm har jag också hunnit med att fixa ner i frysen, mums.

Har varit på körövning inför Tall Ship Races, vi var över 100 st i torsdags. Var skitskoj och kommer bli jättehäftigt tror jag.

Igår kväll blev det pubbesök med Jaana. Tack Printermästarna för denna helg  som lockar plånboksstinna företagare. Jag blev vackrare ju längre tiden gick och tillsist var jag så vacker att jag hade fått bada i champange om gubben inte redan hade sällskap :-) Hihi så det kan gå.
Dock märks det att man inte är van vid utelivet längre, i alla fall inte vid den tidpunkten, så idag sov jag till 12 :-) En tur till stan och shopping på Lagerhouse och torget. Sedan slappa i solstolen på balkongen.
Det är tyst här hemma för bägge ungarna är borta. Har ätit creps, mumma

Snart dags att slappa framför tv´n tror jag2 juli - SM vecka

Tänka sig jag som är totalt ointresserad av sport har varit ute hela dagen och kollat på SM-spel. 20 olika sporter är det som samsas här den här veckan. Naturligtvis är de spridda över stan och jag har bara varit inne i själva stadskärnan.


Final i mixat lag
Igår åkte vi in kl 22 för att se finalspel i squash. Såg inte alls så jobbigt ut men det är det visst. Var framme och rörde på guldmedaljerna :-)

Vinnarna

Idag var jag inne och kolade på kanotpolo, kul gren, i alla fall när killarna körde. sedan var det triathlon. Tokstollar som först simmar, sedan cyklar för att sen avsluta med löpning. Kollade både på damerna och herrarna.
Varmt var det och man har lovat åska men en så länge har det inte kommit hit.


Linköping mot Köping i semifinal - herrar


Vinnarna damer kom från Köping

Final herrar mellan Köping och Isbrytarna


Traithlon damer


Vinnaren - herrar