20 maj

Har upptäckt att min databeroende har avtagit lite. Kan ta flera timmar från att jag kommer hem till jag sätter på den. Hur ska detta sluta??????

I måndags så startade vi i alla fall våra promenader min kompis och jag. Var skönt att få en timmes snackande. Vi hinner avvverka mycket på den tiden. Plockade några liljekonvaljer också som nu står och doftar gott i köket.


I går var det utflykt med 5:an jag är i. Vi var både på Busfabriken och Arosfortet. Skulle aldrig i livet vilja jobba på något av de ställena med den volymen. Blev trött i öronen efter 3 timmar på Busfabriken och då var det nästan bara våra ungar där. Men men barnen hade roligt i alla fall. Själv slappade jag skönt i fotöljen på kvällen.

I dag ska vi hem till en kollega ikväll. Bada tunna och äta mat. Kul, även om jag hoppar tunnan. Ska vara ledig på fredag så det blir långhelg sen. Skönt. Sedan är det bara 3 skolveckor kvar.

Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Vad härligt att komma iväg på promenad med kompisen, det är rätt skönt att samtidigt som man går ha någon att prata med tycker jag.Jag ska oxå ha långhelg, helt underbart, dessutom har vi utvärderingsdag på måndag och då blir det extra lugn start på nästa vecka.

kram Annika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback