25 juni - arg

Idag skulle men far få nya blommor för den buket de skickat som inte var som den skulle. Men vad händer!!!!! Jo de ringer hem till mina föräldrar och undrar vad han tycker om buketten. Fin svarar han förstås. Och det var ju bara en som slokade men den hade repat sig. Jo visst var den fin, men det var ju inte det saken gällde!!!! Så nu skickade de inte ut någon ny bukett. Höll på att gå i taket när pappa berättade det. Gav honom stränga order om at inte diskutera detta mer om de ringer utan han får hänvisa till blomsteraffären som gjorde beställningen och mig. Så nu hör du det!
Det är väl den som köpt varan som ska vara nöjd utefter vad beställningen gällde. Jag hade ju aldrig köpt den så om jag varit i affären direkt. Tänk om man pekade ut vad man skulle handla och betalde för det, sedan plockar expediten ihop något annat och man ska vara nöjd! Nej nu blir det ett besök hos min blomsteraffär i morgon igen. Undar vad de kommer att säga.
Så fortsättning följer

Gäller följande butik Akleja Trend & Blomsterdesign i Norrköping


Annars så är det bara en dag kvar att jobba, sedan börjar semestern. Har bokat biljetter hem till Norrköping i slutet av juli. Ska nog gå in och blänga i blomsteraffären då. På måndag ser det ut som om det blir ett besök till Ullared. Sedan ska här slappas, läsasa och scrappas. Ja just det måste in till systemet i morgon och köpa mej en flaska sangria, sen kan semestern börja.

Kommentarer
Postat av: Cina

Men åhhh kunde du inte åkt till Norrköping tidigare? Då kunde vi ju träffat på varandra :)Vi åker om 11 dagar.

Ha nu en riktigt slapp och skön semester!

kraaam

Postat av: Pia

Håller helt med. Givetvis ska beställaren vara nöjd. Så kan man ju inte behandla sina kunder. Hoppas du får rätsida på det hela och att en ny fin bukett leveraras.

Önskar dig en riktigt bra semester och glöm inte inte besök på Panduro om du åker till Ullared,

Kram

2009-06-26 @ 18:24:36
URL: http://pijo.pijo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback