7 sept mässa

Har varit hemma från jobbet torsdag. fredag pga mitt öga. Fick salva som göra att allt blir helsuddigt i 30 min, nästkommande timme ser jag allt halvt som halvt. Kände att så där klarar jag inte av att vara i barngrupp.

Åkte därför upp lite tidigare än bestämt till Göteborg i fredagag. Hjälpte netha med att få i ordning Papermaze monter till den stora mässan. det var lite att pula med vill jag lova. men jag gjorde så gott jag kunde med mitt halvseende största delen.

På lördagen hjälpte jag till lite i montern, men jag han at handla en del också fast jag gick som i en dimma då. Därför blev det inte så mycket papper. Var lite svårt att se. När ögonen var bra hjälpte jag ju till istället.

Tack snälla netha och Paula för ett vänligt bemötande och en rolig helg.

Var ganska trött när jag kom hem men det var ju Kulturnatt här så det var bara att ge sig iväg in till stan, när salvan lugnat ner sig. Lyssnade på en massa musik och tittade på en utsällning där alla Halmstabor hade fått lämna in ett konstverk om  man ville. Dottern och svärfar hade gjort det.

Idag har jag tagit det lugnt. Monterat mina nya stämplar och stämplat lite. Planerat inför min scrappträff på lördag har jag också gjort. I morgon ska jag jobba en stund men inte i barngrupp, sedan är det bara en dag till innan jag ser ordentligt igen.Lite nya stämplar


ännu mer läckra tomtestämplar


en och annan dekoration. Gillade Prick i forms utbud


Några julpapper


och några vanliga papper.
Ja detta var mina inköp denna helg


Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Blev mycket fint inhandlat av dig som knappt såg något! Hoppas nu att ögat blir ordentligt bra så du kan pyssla med alla fina saker.

kram Annika

Postat av: Karin

Oj oj oj så mycket fint : ) Jag blir riktigt avundsjuk. Vad kul att du köpte Tomas stämplarna. Jag var med i alla utlottningarna men vann inte en enda tomte. De är så fina liksom allt annat du hittade.

2008-09-09 @ 18:31:25
URL: http://karinsscrapblogg.blogspot.com/
Postat av: Annika

Avvis! Skulle också gärna varit på mässan...

2008-09-09 @ 21:20:10
URL: http://detaljerna.blogspot.com
Postat av: netha

Fniss, tänk vad du hängde upp och jag ändra. :-)

Det var så skojsigt att träffa dig igen.

kramis

2008-09-09 @ 21:42:26
URL: http://nethas.blogspot.com
Postat av: Ulla

Massa skojsigt du hitta. Ses på lördan.

2008-09-09 @ 22:18:40
URL: http://tantscrappa.blogspot.com/
Postat av: Ammi

Vilken massa "godis" du fick handlat, vi ses på lördag på träffen :-) Ammi

2008-09-11 @ 23:09:13
URL: http://www.ammi76.blogspot.com
Postat av: Elina

Jag hann inte titta i de andra montrarna själv så jag njuter av att se vad andra har shoppat - roligt att så många visar bilder! Ni fick det jättefint i PaperMazes monter, och jag älskar era förkläden med fåglar :)

2008-09-14 @ 14:37:42
URL: http://elinasblandning.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback