4 aug- Gick ju det med

Ja då har man klarat av första dagen på jobbet då. Har fått byta fritids, men det ska nog gå det med. Ska nu ha hand om bara år 1 elever. Tyvärr har det inte funnits tid att fixa om lokalerna innan semestern och vår vaktmästare hade inte heller gjort det han skulle. Så det var en aning rörigt. Men idag han vi fixa i hallen i alla fall. Så nu blir det första intrycket bral.

Något som förundrar mej är hur dålig koll föräldrar har på sina barns kläder. Ja vet inte hur mycket kvarglömda plagg vi får varje termin. Det kan vara allt från tröjor, byxor och strumpor. Men även ytterplagg och skor. Hur sjutton kan man glömma att ens barn skickades iväg med en jacka och alltså borde ha en jacka med sig hem igen?
Barnen servas tyvärr så av sina föräldrar att de vet inte själva vilken färg de haft på tröjan de tog på sig på morgonen.

*********************************************

Här kommer ett kort som borde ha nått sin mottagare idag.ATC-swapp Blomtema


ATC-swapp Solrosor


Kommentarer
Postat av: Hantverk & PysselbloggarHej!Jag har startat en ny blogg där man själv skriver inlägg när man har något nytt inlägg att visa upp på sin egen blogg. På så sätt finns det en samlingsplats för alla Hantverk & Pysselbloggar, samt att bloggarna får fler besökare!

Hjärtligt välkommen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback