Jönköping

Ja då sitter jag här i Jönköping. Sonen är på Dreamhack. Tyvärr blev det ingen dröm för honom. Redan igår pajade datorn. Han pratade med flera supportrar som konstaterade att moderkortet nog var sönder. Och eftersom det är en Dell dator så är andras moderkort för stora för Dellen, vilket innebar att även ett nytt sjassit skulle behövas + ny kylagregat. Detta skulle gå på ca 2100 kr. Puh!!!
Gick en sista gång till Dreamhacks verkstad, där kollade de datorn för 20/tim. Gick in och gjorde något i biosen och sedan var det klart. Alltså 20 kr istället för 2100:- Då var kl nästan 24. Lämnade honom för att gå och sova.
Han med att gå på stan och på bio innan jag fick stötta honom på kvällen. Hittade ett trevligt orientaliskt fik. Mums. Sedan en trevlig butik med en massa vinägrar, oljor, kryddor mm.

Vaknade vid 7.30 och ringde till sonen som fick komma och äta frukost. Först vid 3 tiden i natt hade han installerat klart allt. Jaha, jag drog till A6 och han tillbaka till Dreamhack. Jo just det glömde skriva att det öste ner igår kväll så sskoran var genomblöta, visade sig att det var ett stort hål under den ena sandalen. Så det blev ett par nya sandaler på Ecco. Dyr resa det här!
Väl tillbaka till Dreamhack så ringde sambon och talade om att nu hade sonens externa hårddisk lagt av. Den hade han fyllt med filmer osv. Såå nu skulle det köpas en hårddisk till till datorn. Jaha, in igen för att följa med till verkstan igen. Inga problem här inte utan det fixade de sanbbt. Sonen gick hem för att sova några timmar och jag gick bort för att installera datorn åt honom och sitta där och leka lite. Men vad händer....... jo samma fel som det var första gången kom tillbaka. Bara att gå tillbaka till verkstan igen och skaka på huvudet. Kan säga att vi är stamkunder där nu. Följde med tillbaka och kollade datorn men kunde inte fixa det där så han fick än en gång ta med sig datorn. Nu vet de att vi kommer runt 19-tiden igen. Hoppas de lyckats fixa allt åt honom.
En sak är i alla fall säker. Det ska inte komma in någon mer Delldator i vårt hus. Igentligen vill inte ens verkstan befatta sig med Dell eftersom allt där är så krångligt.

Sitter nu vid datorn på hotellet och småsurfar lite. Ska sätta mej och läsa en stund också tills sonen vaknar.
Uppdateringe med lite foton blir det när jag är hemma igen

I morgon ska jag träffa min listvänn Annika samt besöka Hobby Glädje. Ska bli kul.

Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Tycker synd om grabben, det här är inte ett dugg kul ju, nu får det vara nog med strul!
Ska bli så roligt att träffas imorgon!
kram Annika

Postat av: Annika E

Men huga sicket elände! Stackarn! Ja, datorer är roliga...när de fungerar som de ska! Hoppas det fixar sig! Kramis!

2007-06-17 @ 21:41:07
URL: http://www.mammelooni.blogspot.com
Postat av: Cina

Men attans vilken otur han har :( Men det är nog något visst med LAN. Son A:s dator har nog alltid kraschat varenda gång han har varit iväg på LAN.
Hoppas han iaf fick några häftiga stunder på Dreamhack!!
Hälsa Annika och ha en riktigt härlig dag gumman!
*kramis*

2007-06-17 @ 23:41:25
URL: http://dreamcatched.blogspot.com/e

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback