Skapat lite

Gick med i ett nytt forum igår http://alltomscrap.forum24.se där fanns en utmaning att göra ett kort utan stämpelmotiv. Gjorde detta idag
image738

Håller även på med sonens konfirmationsbilder. En liftar jag nästan helt och håller och den andra har jag komponerat själv. Ska bara sätta fast allt också.

Idag har dottern varit på sin första konsert med sin nya orkester. Har börjat i Stråkensamblen. Så nu blir det till att öva coh dessutom åka iväg på div olika spelningar. Dagens spelning var nedåt Munka Ljungby nånstans. Sedan ska de tillbåde Klippan och Malmö i år, ev till Helsingör. Nästa år blir det en veckas resa utomlands. Försökte att jag skulle följa med på resorna men då la fadern in sitt veto. Mumlade något om vem som följt dottern sedan hon börjde spela vid 5 års ålder. Men vad då! Är det då inte min tur nu ;-)

Trött

Ja det tar på krafterna att jobba. Var behagligare att bara ta dagen som den kom som man gjorde på semestern.
Igår var jag i alla fall på After Work  med jobbet. Kul! Men idag har jag varit trött. Var en sväng på stan. Besökte
Brunsons och handlade lite papper och en dies. Var ju tvungen att se till att jag fick en lott så jag kan vinna en QK Revolution. Tänk vad det skulle vara skoj.
Skulle gärna vilja lägga en beställning på alfabetet Emily också, men jag kan inte riktigt bestämma mej. Mycket pengar är det och jag ska ju åka på mässan i Göteborg nu i september.
Ja just det, har köpt en biljett till Robert Broberg, ja jag ska se honom alltså, det är inte han som ska ha biljetten ;-)

Gjorde ett litet dejtingtest, men det var nog inte så tillförlitligt för jag skulle dejta prins Carl Filip :-(
http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/

Några atc som jag gjort till en havs-swap
image737

Kort

Idag fyller sambon år och fick detta kort
image736


Har firat med potatis och renskavspanna + kladdkaka som dottern bakade nu i em. Mums.

Har haft en riktigt varm dag idag, 25 grader ca. Men det trodde man inte när jag stack iväg i morse. Har suttit i Tingsrätten idag, men det blev inte så himla länge så jag han gå en stund på stan med dottern också. Hon ska börja i Stråkensemblen på fredag och har sin första konsert på söndag. Man måste då ha svarta och vita kläder. Blev en svart klänning + en ny skolväska

ett litet kort

Ett kort som hittade fram till sin mottagare idag

image735

Nu är det snart dags för sista avsnittet av 24, spännande

Några LOs

Helgen har gått i pysslandes tecken. Har hunnit med 2 dubbel LOs 3 enkal och 3 kort, bla mitt första julkort.
Annars har jag väl inte gjort så mycket. Har snart lyssnat klart på en spännande cd-bok Levande begravd, av Peter James, mycket bra.
I går kändes det allt som lite höst när jag var ute på fm, men man kan väl inte vänta annat nu förstås.
Har hunnit shoppa lite, men bara lite, några papper till sonens konfirmationsfoton hos
Lajm, en för mej ny butik. De har fri frakt hela månaden så därför blev det bara det jag behövde ha denna gång ;-)
Har fått ett nyhetsbrev från Scrapperiet som talar om att på lördag kommer svenska dies att släppas till QK. Det som var ett aprilskämt har nu alltså blivit sanning, ska bli kul att se vad det kan vara för några.

image725

image727
vänster sida

image726
höger sida

image728
En sida till mitt blomalbum
image729
Ett kort av restbitar

image730
Första julkortet

image732
vänster sida
image733
höger sida

image734


Ny blogg

Har gjort en ny blogg med sådant som jag vill sälja. Kommer att uppdatera den då och då när jag hinner. Kika gärna

http://annmari.blogg.se/loppis/

På G igen

Ja då har man klarat av två dagar på jobbet igen. Har faktiskt gått bra även om jag är helt slut på kvällarna. Få se om jag orkar hålla mej vaken hela Morden i Midsommer ikväll. Vädret har varit fint så idag var vi på utflykt mellan 11 och 15. Barnen lekte för fullt så det blev en skön stund i solen. Mycket att prata om då vi inte setts på 6 veckor.
I morgon kommer lärarna och vi ska ha en uppstartsdag. Ska dessutom få våra nya schema så man vet hur man ska jobba. Hoppas bara att vi kan få ha en bra verksamhet på fritids så det inte blir mest barnpassning. Beror ju helt på hur vårt schema ser ut.

image724
Inga nya alster att visa men en skojig blomma som min mamma fick på sin 70-års fest.

Söndag idag igen

Jaha, då var vi då här, dagen innan jobbet börjar igen. Var full fart på mej i morse. Rensade vid datorn, fixade auktioner, tog hand om lite ekonomi. Men ju längre dagen gick ju segare har det blivit. Varför är det alltid så här innan man är tillbaks på jobbet igen. Har varit allmänt små gnällig

Har i alla fall gjort 2 st LOs till idag. En är till en tävling så den får jag inte visa än. Gjorde 3 st igår kväll också, snacka om fart
image721

image722

image723

Nu är semestern slut

Ja så då har man bara helgledigt sedan börjar jobbet igen. Jag som nu kommit in i denna trall. Har verkligen käns avkopplande detta år. Har för första gången haft hela sex veckors semester i ett svep. Annars har jag haft 3+ 1 el 3+2. Man detta var perfekt. Helt klart behöver man 5 veckor för att kunna komma ner i varv helt.
Fast det regnat mesta delan och jag fortfarande inte har spelat minigolf har jag faktiskt gjort en hel del när man tänker efter. Eller vad sägs om detta:
Varit på konsert, Per Gessle och Rolling Stones
Varit i Norrköping
Haft en barndomskompis på besök
Sett en massa gatuteater på vår festival
Sett Rix fm
Varit på marinfestival och gått ombord på Götheborg
Varit hemma hos en kollega och scrappat
Städat i 2 garderober
Scrappar ca 30 sidor
Gjort en del kort.
några atc
Besökt Pysselgården i Oskarström
Shopat lite scrapgrejer och stämplar, som om det skiljer semestern från det vardagliga livet ;-)
Lyssnat på en cd-bok
bakat bullar
organiserat mina lösa stämplar
druckit en massa vin och cider
jobbat lite ;-)
rensat bland en massa mail
image716
klippt mej

Ja jag får nog vara nöjd med detta.

image717
Igår började jag på mitt blomalbum i 6*6.
image718
Har hunnit med 2 st LOs redan. Gjorde även en annan LO
image719
och ett kort igår.
image715
Äntligen så var räkorna billiga. Frossade i det på kvällen och några glas gott vitt vin :-)

Idag har jag också scrappat. Var en sväng på stan och lyssnade på en ljudutställning. Man visade ljud från 1300-talet och fram till 2000-talet. Skoj, snacka om skillnad mellan vilka ljus om fanns för 700 år sedan och nu.
image714
Idag har det åskat och regnat mest hela dagen. Så ledigheten slutar som den började

Tillsist ett kort som en kompis till mej förhoppningsvis fick igår. Hon fyller år idag. Grattis!
image720

Oj

Oj, nu har jag visst inte skrivit på ett tag.
Den här veckan har det varit soligt och skönt här. Solat en del har jag hunnit med. Igår gjorde jag 4 st LOs på em/kvällen, snacka om flyt.
image711

image712

image713
Har även stämplat upp de flesta av mina stämplar, ja de jag monterat själv alltså. Så nu sitter de prydligt i två pärmar. Några vet ajg fortfarande inte vart de kommer ifrån men det får jag förhoppningsvis hjälp med. Tack alla som hittills hjäälpt mej :-)
Igår såg jag äntligen bil 100 :-) Tänk att det tog 1,5 år att komma dit. Så någon gång om 14 år ska jag väl vara klar!
Har gjort några atc på temat havet också, glömde fota dom tyvärr :-(
Jo jag har gjort en lista på alla mina QK-dies också, snyggt och prydligt i word.
Idag är dottern och sambon i Göteborg och lyssnar på Sahara Hotnights så jag är ensam hemma. Ja sonen dryftade sig till att  sitta och prata med mor sin en stund efter pizzan också. Tyckte vi skulle gå ut och äta, men det blev pizza på balkongen istället.
Om ni inte har något att göra så testa denna sidan. Blev fast där, blir så irriterad då jag inte klarar det. Men efter 3 dagar så har jag tagit mejigenom hela banan :-)
http://www.spotthedifference.com/default.asp

image710

Ett kort till en gammal brevvän i Finland. Har nog brevväxlat sedan vi var 13-14 år någonting

Rolling Stones

Ja nu har man varit där. Fick min sittplatsbiljett av min kära sambo + svärföräldrarna när jag fyllde år och nu var det äntligen dags. Åkte med Nöjesbiljetten´s konsertresor. En tjusig limosinbuss med plast för 45 pers hämtade upp oss. Vi fick lättare mat och dricka=öl. Ölen var bara att hämta mer så länge det fanns kvar. Så första ölen togs runt 13.30 tiden och den sista klunken strax innan 02 när vi rullade in vid Statoil på natten.
Var ju tvungen att gå ett var runt Ullevi när vi kom. Men jag blev allt besviken....här har det stått i tidningarna at de första började köa redan i onsdags.
image699
Men så här såg det ut 14.40. Vart är allt folk?
image698
Från ett annat håll såg man den gigantsika scenen sticka upp över läktarna.

Gick en sväng på stan och tog bla en glass. Varmt och soligt var det och det var jag inte klädd för så det blev lite jobbigt. Men men, tog vår tillflykt till tystnaden på biblioteket en liten stund. Men usch vilket dåligt bibliotek. Inte en pyssel- eller scrapptidning hade de att fördriva tiden med. Dessutom kostade det pengar att gå på toaletten. Det gör det minsann inte här i stan. Såg bil 099 :-)

image697
Strax efter 19 när vi gick in såg det ut så här framme vid scenen. Det var då över 2,5 timme innan Stones började spela så det han fyllas på lite mer kan jag lova.

image700
Kändisar var också där. Patrik Sjöberg stod nedanför oss ett tag och fick skriva autografer och fotas med folk. Sören Olsson(Suneböckerna) gick förbi på planen och hade handlat öl. De som satt framför oss hade träffat Tommy Körberg. Vem som satt i vip-rummet gick inte att se. Vi satt precis under den.

image701
Scenen var som sagt var gigantisk.
image702
Mycket ljus...
image706
...och pyroteknik

image704
Långa tygstycken kastades ut och sedan var det slut.

image703
tack och adjö efter drygt 2 timmar.

På hemresan fortsatte Rolling Stones att spela i bussen och vi tog en öl till. Åker man limosinbuss så gör man. Kan säga att jag stupade direkt i säng när vi kom hem runt 02.45

Men vad tyckte jag då om konserten? Var ju inte sådant ös som jag trodde det skulle bli. Det blandades väldigt mellan luga och häftiga kända låtar. Keith Richard gjorde en helt bedrövlig I wanna hold you. Falskt och eländigt. Kul at se Mick Jagger fara omkring på scenen som en annan sprätthöna. Den ända som verkade vara i normalt skick var trummisen Charlie Watts. Att även se detta mastodont bygge till scen var häftigt. Jag ångrar absolut inte att vi åkte men nu har man sett dom och jag kommer inte att gå på fler konserter om det nu skulle bli någon mer.




besök + Gatuteaterfestival

I veckan har jag haft besök av en barndomskompis. Kul. Vi har tjattrat mest hela dagarna och varit ute och gått på stan.
image707
Gjorde ett litet blomfynd på Myrorna. Allt detta för 17 kr.
Vi han också se en del av vår Gatuteaterfestival som varit i veckan.
image708
Bla Big Ass BBQ. Hade gärna sett på dom på kvällen också men det hade inte resten av familjen velat med tanke på middag.
image709
Ännu ett inslag var dessa varelser, Buffon´s Neddle.
De hade en grotesk parad och föreställning, stod det i programmet och det var det minsann.

Lyckades också få min kompis att göra ett bröllopskort till några väner som ska gifta sig. Hon designade och jag monterade. Blev riktigt bra. Hoppas nu hon försöker sig på lite fler kort.

På torsdag em var det dags att åka hem igen. Har varit himla kul att ha besök för det var ett tag sedan vi träffades. Direkt efter att tåget gått åkte jag på Make and takes, på Pysselården i Oskarström. Vi fick göra bokmärke, dekorera tändsticksask och göra en lite bebissko. Handlade lite också.

Jo jag har hunnit se 095,096,097 och 098 också :-)