Veckan som gått

En helt underbar vårvecka med sol och tempraturer runt 16-18 grader hela veckan. Det har varit fullt upp denna veckan som vanligt. I måndags var jag och sjöng. Kommunens personalförening har dragit ihop en kör. Himla kul. Det är så skoj att sjunga och jag har tur som har nära dit också.
På jobbet har jag fart omkring och inventerat innehållet i våra datorer bla.
Har fått hem lite stämplar i veckan också. Tror det bara var dessa
image467

Ja sedan kom förstås De nya hÄnglarna också. Är lite tudelad om vad jag igentligen tycker om dom. Tänk om de haft mun och lite mindre fötter, då hade allt varit bra. Jag känner som innan att alla kommer jag inte använda, så några säljer jag väl vartefter. Jo just det det var ett par stämplar som var restade så de kommer vartefter.

Har hunnit vara en sväng till stan också. Köpte present till en kollega som precis fått barn. Oj vad mycket fint det finns ;-) Varit och handlat en massa mat tills idag då vi har vi firat dottern, som har fyllt år och mej som fyller nästa vecka. Bjöd på smörgåstårta. Så här blev den. Starkt inspirerad av min vän netha.
image468


Passade även på att byta gardiner och tvätta fönster i köket och vardagsrummet. Känns himla skönt att det är gjort.
image469
Vårt nystädade vardagsrum. Så här tomt brukar det inte vara på  bordet i vanliga fall ;-)
image470
Presentkort på HM och pengar är aldrig fel att få!

Själv fick jag en sittplatsbiljett till Rolling stones den 3 aug, av min sambo och svärisarna :-)

Är våren här nu?

image465
I helgen har vi haft två härliga vårdagar med tempraturer upp till16-17 grader.
Har fixat med lite auktioner, gjort ett par kort klara, köpt några nya stämplar, läst en massa gamla mail och naturligtvis ätit våfflor :-) Jo just det, jag har färgat håret också, fast det syns inte så där jättemycket. Tyvärr har jag vaknat tidigt både lördag och söndag. Nu är det bara två veckor kvar tills det är påsk.
image466


Äntligen

Idag har det varit en underbar dag. Tempraturen har raskt klivit uppåt. Måste ha varit över 10 grader.

Igår gjorde jag ett hastigt beslut och anmälde mej till Brunsons påskkortskurs. 10 st var vi som försökte göra lite kort. Tur man var lite van så man kunde kasta sig över grejerna direkt. image462Först gjorde vi alla ett nästan lika dant kort. Det blev jag inte så nöjd med. Men sedan var dte fritt fram att skapa på. Passade på att stämpla upp några motiv extra. Nästa gång ska jag ta med mej egna vita papper att stämpla på. Saknade alla mina stämpeldynor. Tyckte inte jag hittade någon som passade av de som fanns att låna.
image463

Lite nytt

image459
Ett kort jag skickat till en listvän som fyller år idag GRATTIS
image460
Mitt F-kort. Motivet ska alltså börja på F
image461
Tre st ATC jag bytt med en nätvän- Tema: svartvitt - djur - ätbart


Intensiv vecka

Denna veckan har varit intensiv minsann.
I måndags började jag i kör. Det är kommunens personalförening som dragit igång en personalkör. Det är så himla roligt och som tur är är vi i en skola inte så långt härifrån.
I tisdags kom min första utlandsbeställning. Massa fina band hade de. Kommer nog att köpa därifrån flera gånger.
image454

I tisdags åkte vi upp till Stockholm då sambon skulle vara med på tv4. Synd att man inte han se med än hotellet i Stockholm.
image456
Att bo på hotell är lyxigt. Frukostarna är ju bara sååååå
image455

Under tisdagen fick även min kollega en lite flicka. Stort Grattis Fick ett msn påväg upp till Stockholm :-)

Jo jag såg faktiskt bil 067 också

På onsdagen åkte vi vidare till Linköping. Besökte bla Mineller och Allt i leke. Handlade faktiskt inte så mycket. Men en "vikare" köpte jag. Ska bli kul att se om jag kan få till sådana fina vikkanter som hon i affären kunde.
image457
Bil 068 såg jag på parkeringen när vi kom hem.

På torsdagen gick dottern och jag och tittade på Kjell Bergqvist och Stefan Sauk. Kul men de var lite skräniga eller så var det att man hade ljuset för högt.
image458

Ja fredagen gjorde jag inte så mycket mer än jobbade. Blev paella till middag och sedan Lets dance.
Idag har jag fixat några swappar som ska iväg. Dt är soligt och fint men blåser väldigt mycket. Var väl tom stormvarning på Västkusten igen.


söndag igen

Idag har jag gjort en LO + 2 kort. Ett grattiskort och ett F-kort till en swap på Kortmakeriet. Prövade mitt nya alfabet Katie. Ångrar inte att jag köpte det. Idag beställde jag diesen Jacks också. Känns som ett måste, sedan halkade det visst med ett set med snirklar också. Så det kan gå ;-)
image452

Detta kort fick min kära listvän Cina som fyllde 23+ i veckan.
image453


Stadsbesök

Idag cyklade dottern och jag in till stan. Har ett rabatthäfte som går ut nästa vecka så det gäller at passa på. Det blev byxor, linnen och en bh till dottern. Själv köpte jag mej ett par byxor. Passade även på att köpa ett par örhängen till dottern som tog hål i öronen förra helgen. Blev även ett besök på Brunsons. Köpte några papper och en ask med små gem.
image450
Innan vi åkte hem så käkade vi varsin räkmacka på Åhlens. Mumsigt

Eftermiddagen ägnade jag åt att scanna in det jag vill spara i en massa stämpel och scraptidningar. La även ut en del till försäljning på Tradera.
http://www.tradera.com/auktioner/Läsaren
image451
Ikväll lagade dottern kycklingwook. Det var gott. Resten av kvällen satt vi liksom många andra och tittatde på Melodifestivalen. För en gångs skull var det faktiskt rätt låt som vann. The Ark. Men jag tycker nog att Sverige borde ha många fler bättre låtar än de som varit med i deltävlingarna.

Lite mer

Här kommer ett litet bebiskort till min nätvän L8 och hennes lile Max
image448


Klart Paula måste få ett kort när hon så duktigt klarat att ta körkort. Detta fick hon.
image449

Dattad


DATTEN !


Ojojoj jag har blivit "tagen" av Cina, http://dreamcatched.blogspot.com/


REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer mina underliga 6 saker:

1. Är dataansvarig på jobbet, men vet knappt hur en mobil funkar

2. Har aldrig lyckats klä in ungarnas skolböcker så det blivit bra. Ändå har jag övat i 10 år nu. Hur sjutton gör man?

3. Måste kolla väckarklockan efter att jag släkt så att jag verkligen satte den på ringning

4 Har alla mina negativ i bankfacket.

5. Bränner alla mina bilder på 2 cd-skivor i fall den ena går sönder. (snart ska de extra till bankfacket också)

6. Fick dubbell lön en gång för 24 år sedan. Vågade inte använda pengarna på  över ett år. De
fick ligga i ett kuvert och vänta på ev återbetalning som aldrig kom :-)

Jag dattar  nu

Mia Puh http://miapuh.blogspot.com/

Annelie http://annelie.se/

Paula http://litepaula.blogspot.com/

Ingela http://coelogyne.blogg.se/

Calohy http://calohy.bloggspace.se/

Ulrica http://pysselmamman.blogspot.com/


Mer pyssel

Något mer till cybercropen på Scrappiz blev det inte. Men en dubell LO inspirerad av en Fyverkeri av Helene Larsson ( Finns att beskåda i januarinumret av Scrapbooking m.m för övrigt ett suverän tidning på svenska) blev det istället.
67200-447

67200-446

Har även knåpat ihop 4 st atc idag, 3 av dom får ni se här. Den 4:e är til mitt byte med min nätvän.
67200-446

Någon som vill byta, hojta till i så fall.

Har även skissat upp en dubell LO och plockat ihop papper. Nu måste jag bara hitta biljetten som jag tänkte skulle vara med. Ev försöka hitta några foton på nätet till den också.

Idag har faktiskt solen synts här i Halmstad. Hoppas ni andra också fått se den en stund. Runt 5 grader har vi haft. Hoppas att våren är på ingång nu.

Pysslat

I helgen är det cybercrop på Scrappiz . Har gjort 2 st kort, som jag visare senare. Ska även byta atc med en nätkompis så jag har gjort 2 st av dit.


Här är en atc som jag också gjort idag. Vill någon byta till sig den, så hör gärna av er.
67200-444
Har ytterligare en till på g, men den är inte riktigt färdig än.

I kväll tittade vi på Melodifestivalen. Tycker igentligen ingen av låtarna var bra, men jag trodde att Nanne skulle gå vidare. Men icke. Inte heller Magnus Uggla höll hela vägen fram. Verkar som om det kommer bli en lugn låt som vinner på lördag. Får väl lägga en röst på The Ark då.

Jo förresten, såg både 064 och 065 i torsdags :-)

Heja Brandeby

Måste bara kommentera detta. Tycker det är så skoj. Ännu en vecka får Lasse Brandeby vara kvar trots att juryn sågar honom. Folket vill ha honom kvar. Såg inte själva framträdandet då jag mycket hellre ser på Så ska det låta. Omröstningen däremot kan jag inte missa.
Men visar inte detta är programmet inte har någon framgång här i Sverige. Det måste ju vara ett hån mot själva idéen. Man tittar inte på kvaliteten alls utan enbart på kändisskapet. Själv vet jag inte vem mer än Lasse och Tobbe är, de andra är för mej helt okända. I alla fall de som är kvar nu. Men ett klart nöjesprogram är det.
Eller är det så att äntligen har vi fått en möjlighet att påverka. Helt plötsligt ser vi att vi har makten i våra händer, vad än "de lärde" säger. Och juryn kan inget göra. Det är folket som bestämmer!

Förövrigt härjar en mindre variant av influensa hos oss. I måndags var sonen hemma, från i tisdags dottern, själv gick jag hem från jobbet idag och sonen var åter hemma. Men nu ikväll är vi nog piggare allihopa som tur är.