14 juli

Nu satte abstinensen in för mycket. Redan 4 hela dagar utan dator, ajajaj. Tur att biblioteket har så man kan stilla sitt begär.
Har hunnit med att träffa all släkt och mina bägge kompisar. Blev bjuden på god mat både hos H på fredagkvällen och S.B på lördag lunch. Sorry S.E inga bilder denna gång ;-) Mycket prat blev det. Dottern var kvar hos mor och far så vi kunde prata om allt ;-)
Vädret har varit omväxlande minsann. Soligt och varmt till åskväder med 25 mm regn på ca en timme. Detta kom när vi skulle grilla till 12 pers :-( Men jag satt under tak i uterummet och höll koll på grillen. Lagom när köttet var klart slutade det regna och åska och det blev varmt och skönt igen :-)
Har hunnit med en koll på stan också. Ska ta ännu en sväng när vi är klara här. Tror jag har tjatat tillräckligt på far så det blir ett besök på Smultronstället i Söderköping ikväll :-) Smaskig glass väntar i så fall.
Igår var vi på smultronjakt men kom hem med över 1,5 l hallon istället. Mumsigt. Kvällsmaten räddad och det blev även till frukost.
Ända felet här är att vi inte får sova som vi vill. Far är uppe tidigare än tuppen :-(

Lite bilder från denna vistelse kommer när vi kommer hem igen.

Bye så länge

Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Halloj! Skönt att höra att ni har det bra. Det gäller att passa på att njuta mellan regnskurarna.

kram Annika

Postat av: Cina

Jasså du klarade inte mer än 4 dagar fniss Ha en riktig skön och avkopplande resa vännen!

STOR kram

2008-07-15 @ 23:03:39
URL: http://dreamcatched.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback