20-21 feb - middag
I helgen har det blivit mat från tidningen Buffé
Igår åt vi Fiskgryta med majs och musslor, fast med kräftstjärtar istället för musslor. Fick äta det i djupa tallrikar så det var mer soppa, fast okej i smaken. Kanske det berodde på att vi inte har någon mixerstav utan jag försökte vispa med elvispen istället.
Idag blev det Sej under citron- och chutneytäcke, fast med hook istället för sej. Jag tyckte det var klart gott men de andra hade velat vara utan mangon bla.
Igår åt vi Fiskgryta med majs och musslor, fast med kräftstjärtar istället för musslor. Fick äta det i djupa tallrikar så det var mer soppa, fast okej i smaken. Kanske det berodde på att vi inte har någon mixerstav utan jag försökte vispa med elvispen istället.
Idag blev det Sej under citron- och chutneytäcke, fast med hook istället för sej. Jag tyckte det var klart gott men de andra hade velat vara utan mangon bla.
Kommentarer
Trackback